Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

YAMAZAKY 12 YO 70 CL 43%

YAMAZAKY 12 YO 70 CL 43%
Nou
YAMAZAKY 12 YO 70 CL 43%
This product qualifies for free shipping
This block is set to appear automatically on products above a certain price, which may qualify for free shipping or other perks.

Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului.

 

Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

 

În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extins operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

 

 

ASPECT: Auriu.

 

MIROS: Unul dintre cele mai rafinate whisky-uri single malt de la distileria Yamakazi, creat cu acea spiritualitate japoneză, transmisă prin parfumul de piersică, ananas, grepfrut, nucșoară, portocală confiată, vanilie și lemn de stejar japonez (Mizunara).

 

GUST: Suculent, cu arome moi de fructe exotice, dintre care se remarcă cea de nucă de cocos, urmată de merișoare și unt.

 

FINISH: Finalul este lung, cu arome timide de ghimbir dulce și măr copt la cuptor, presărat cu scorțișoară.

Spune-ţi opinia

  • Stock: 4
  • Model: 24113
  • SKU: LZR-0004368
1.651,00 Lei
Pretul exprimat este pe bucata si include TVA.
Lizar

Ai 18 ani?