Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin Chile

Producător: Lapostolle - Colchagua, Apalta - Valea ColchaquaSoi: 48% Carmenère, 26% Cabernet Sauvignon, 25% Merlot, 1% Petit VerdotGust: foarte elegant și rafinat, prima impresie de fructe de pădure și tanini moi, mătăsoși fiind urmată de tușe contrastante de măsline negre, coacăz..
789,00 Lei
Producător:  Viña Seña - Valea AconcaguaSoi: 55% Cabernet Sauvignon, 18% Malbec, 15% Carmenere, 7% Cabernet Franc, 5% Petit VerdotGust: elegant și profund, cu aceeași complexitate a fructului și structură persistentă ca și în miros; aromele fructate se împletesc cu note de ca..
1.003,00 Lei
Buchet de afine, mure și flori proaspete. Foarte frumos și pur. Corp mediu cu tanini fini liniari și foarte bine integrați, structură mătăsoasă. Noul vin, a doua etichetă, de la Almaviva. Are nevoie de timp pentru a se deschide..
393,00 Lei
Un vin roșu-purpuriu inchis, aproape negru cu aromă intensa si complexă, note de fructe coapte, coacăze, mure, violete, ciocolata și vanilie iar pe fond putină scortișoară.Un vin rotund cu o foarte buna concentratie, delicios, usor condimentat. 100% CarmenereNotele degustării: Culoare..
100,00 Lei
Culoarea sa este roșu-violet, cu miros de frunze de tutun, ciuperci și fructe de pădure uscate, cu note mentolate. În palat dezvoltă un gust bogat, cu arome de fructe de pădure cu note de plante și lemn dulce picant. Taninul este ferm și aciditatea echilibrată.Cabernet Sauvignon-ul de la Tarapaca es..
93,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?