Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Parfumuri pentru femei

EAU DE PARFUM - 80 ml Scurta descriere: Absolute Rose este parfumul feminin floral, dulce și condimentat, care îmbină cel mai nobil și iconic ingredient din parfumerie – trandafirul – cu prețiozitatea cedrului, imprevizibilitatea șofranului și fațetele balsamice, picante și proaspete de elemi. Tip m..
419,00 Lei
Este o esenta de parfum arabesc pe baza mosc, unul dintre cele mai scumpe produse naturale din lume, fiind mai pretios decat aurul. Aroma sa este complexa si poate fi descrisa cu atribute diferite, chiar contradictorii, de la dulce, cremos la pudrat, organic pana la opulent, condimentat, lemnos. Mir..
520,00 Lei
ESENTA DE PARFUM
Nu este in stoc
EAU DE PARFUM - 80 ml Scurta descriere: Interaction este un parfum texturat, care oferă sexului tare senzație suplimentară de putere, făcându-l remarcabil în toate interacțiunile sale umane. Tip miros: Oriental , Lemnos , Piele..
599,00 Lei
Este o esenta de parfum arabesc ce evoca senzualitate, blandete si pasiune. Aroma sa te poarta intr-o calatorie fabuloasa catre lumea basmelor, amintindu-ti de aromele copilariei. Aceasta esenta este o alegere incantatoare pentru persoanele cu spirit tanar. Purtand acest parfum, cu siguranta veti em..
500,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?