Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Accesorii ANTI-Tabac

Un parfum unic ce indeparteaza mirosurile neplacute de tutun, contine niste molecule speciale patentate cu efect de neutralizare. Note lemnoase de cedru, pin si ambra ce potenteaza efectul moleculelor neutralizatoare. Difuzorul este fabricat din sticla gri fumuriu Betisoarele negre sunt fabricate di..
115,00 Lei
O gama de lumanari creeata pentru a neutraliza mirosurile neplacute. O asociere de molecule patentate si de parfumuri specifice lucreaza impreuna pentru o actiune eficienta impotriva a toate tipurile de mirosuri. Lumanarile sunt realizate din 100% ceara vegetala turnata manual intr-un suport elegant..
123,00 Lei
Setul este compus dintr-un difuzor pentru masina realizat din metal cu design abstract ce se ataseaza de bordul masinii cu ajutorul clemei de plastic. Logo-ul Maison Berger este gravat pe capacul frontal al difuzorului, acest capac este magnetic pentru inchidere si deschidere usoara si sigura. Inclu..
89,00 Lei
Setul este compus dintr-un difuzor pentru masina realizat din metal cu design in forma de frunze de iedera ce se ataseaza de bordul masinii cu ajutorul clemei de plastic. Initialele designer-ului Lolita Lempicka sunt gravate pe capacul frontal al difuzorului, acest capac este magnetic pentru inchide..
95,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?