Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Tequila

Camino Real Blanco este produs dintr-un soi special de agave albastre, cultivate exclusiv în regiunea Jalisco. O băutură limpede, cu gust ușor, potrivită pentru cocktailuri. Producător: Camino RealȚară de origine: MexicGust: Agave, citrice, migdaleAlcool: 35%..
91,00 Lei
Don Julio Reposando este o băutură netedă, ce capătă complexitate prin procesul de dublă distilare și prin maturarea de 8 luni în butoaie de stejar.Producător: Don JulioȚară de origine: MexicGust: Agave, ciocolată, note vegetaleAlcool: 38%..
499,00 Lei
Jose Cuervo Silver este o tequila limpede și parfumată ce scoate în evidență gustul agavelor într-o manieră fină, elegantă.Producător: Jose CuervoȚară de origine: MexicGust: Agave, caramel, condimenteAlcool: 38%..
123,00 Lei
Dublu distilată și învechită în butoaie de stejar, această tequila are un profil aromatic complex ce dezvăluie note elegante de caramel, miere, note piperate și ușor sărate.Producător: OlmecaȚară de origine: MexicGust: Agave, caramel, ciocolată, condimenteAlcool: 38%..
108,00 Lei
Patron este unul din cele mai cunoscute nume în industria producătoare de tequila, fiind considerat un brand premium. Acest sortiment este produs din 100% agave albastre Weber și este dublu distilat.Producător: Patron TequilaȚară de origine: MexicGust: Agave, fructe tropicale, va..
444,00 Lei
Patron este unul din cele mai cunoscute nume în industria producătoare de tequila, fiind considerat un brand premium. O tequila neînvechită, limpede și proaspătă, elegantă și bine echilibrată.Producător: Patron TequilaȚară de origine: MexicGust: Agave, citrice, piper albAlcool:&n..
229,00 Lei
Don Julio Anejo este o băutură netedă, ce capătă complexitate prin procesul de dublă distilare și prin maturarea de 18 luni în butoaie de stejar.Producător: Don JulioȚară de origine: MexicGust: Agave, note vegetale, vanilieAlcool: 38%..
476,00 Lei
Juarez Gold este o tequila din agave Weber Blue ideala ca baza pentru cocktailuri clasice și shot-uri surprinzătoare. Consumatorii vor descoperi în fiecare pahar nuanțele tradiționale din Jalisco, Mexic. Producător: JuarezȚară de origine: MexicAlcool: 40%..
114,00 Lei
Patron este unul din cele mai cunoscute nume în industria producătoare de tequila, fiind considerat un brand premium. Acest sortiment este produs din 100% agave albastre Weber și este dublu distilat.Producător: Patron TequilaȚară de origine: MexicGust: Agave, citrice, vanilieAlco..
355,00 Lei
Pentru a obține acest sortiment auriu tânăr expresiv, producătorii amestecă sortimente învechite și neînvechite obținute din ingrediente atent selecționate, care respectă cele mai înalte standarde de calitate. Se spune că Jose Cuervo a stat la baza creării faimosului cocktail Margarita în anii ’40, ..
146,00 Lei
Patron Platinum este un sortiment triplu distilat şi odihnit în butoaie din lemn de stejar, motiv pentru care prospeţimea este la ea acasă, spre deosebire de sortimentele care petrec mai mult timp în butoaie şi care împrumută note bogate de vanilie. Buchetul este atât de fin încât finish-ul lung, uş..
1.147,00 Lei
De mai bine de două sute de ani, 1800 Tequila nu s-a îndepărtat de reţeta originală a băuturii distilate 100% din agave de cea mai bună calitate, astfel că fiecare sticlă ascunde în ea nu doar o băutură extraordinară, ci şi pasiunea de a crea tequila excepţională. 1800 Tequila Silver îşi defineşte i..
210,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?