Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Brandy

Brandy Cardenal Mendoza, Gran Reserva, 40%, 0.7lCardenal Mendoza Clasico este un Brandy de Jerez exceptional, imbatranit in medie in 15 butoaie de vinuri Oloroso si Pedro Ximénez Sherry Wine. Reserva creat dintr-o selectie a celor mai bune holande (cel mai fin spirt, distilat incet in alquitaras sau..
228,00 Lei
     Carta Real este un brandy premium semnat Cardenal Mendoza, care promite să captiveze odată cu prima degustare. Sortimentul denumit astfel în memoria cinei organizate la Palatul Regal din Madrid pe 2 decembrie 1900 petrece peste 25 de ani în butoaie asezonate cu sherry Oloroso, un..
543,00 Lei
Noul produs pe care Romate îl lansează  Colecția Cardenal Mendoza: alcătuită din trei baloane de sticlă rafinate în formă de flacoane cu cel mai bun Brandy de Jerez Solera Gran Reserva: Clásico, Carta Real și Non Plus Ultra.  Clasic, cu o vârstă medie de 15 ani, are o aromă rotundă, c..
915,00 Lei
VINARS DE ZAREA 1912 VSOP 40% 0.7L
Nu este in stoc
Vinarsul 1912 VSOP este chintesența brand-ului Zarea, a istoriei și tradiției de peste 100 de ani în producerea de licori fabuloase. Colecţia vintage Zarea vorbește despre măiestrie, despre pasiunea pentru băuturi de calitate și despre gusturile cunoscătorilor autohtoni. Marcând traseul Zarea ca par..
78,00 Lei
Acest brandy armenesc poartă numele unei insule din mijlocul lacului Van, numită, conform legendei, după prințesa Tamar, cea veșnic împietrită cu torța aprinsă în mâini, ca mărturie a dragostei eterne. Remarcabil prin gustul delicat și buchetul bogat, îți lasă în gură o senzație plăcută de lămâie, p..
195,00 Lei
Pentru a resimţi din plin buchetul şi gustul unui brandy deosebit precum Carta Real, trebuie să-l savuraţi dintr-un pahar special creat special pentru a-i evidenţia calităţile. Sortimentul semnat Cardenal Mendoza promite să captiveze odată cu prima degustare graţie eleganţei sale, atribuită în mare ..
571,00 Lei
În 1877, familia Sánchez Romate a început să producă brandy pentru consum privat. S-a răspândit calitatea sa fină, iar Bodega a decis să o îmbutelieze pentru vânzare comercială cu numele Cardenal Mendoza. Numele aduce un omagiu primului Cardinal Mendoza, Don Pedro González de Mendoza (1423..
5.141,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?