Meniu
Your Cart

Brandy

Brandy Cardenal Mendoza, Gran Reserva, 40%, 0.7lCardenal Mendoza Clasico este un Brandy de Jerez exceptional, imbatranit in medie in 15 butoaie de vinuri Oloroso si Pedro Ximénez Sherry Wine. Reserva creat dintr-o selectie a celor mai bune holande (cel mai fin spirt, distilat incet in alquitaras sau..
164,00 Lei
     Carta Real este un brandy premium semnat Cardenal Mendoza, care promite să captiveze odată cu prima degustare. Sortimentul denumit astfel în memoria cinei organizate la Palatul Regal din Madrid pe 2 decembrie 1900 petrece peste 25 de ani în butoaie asezonate cu sherry Oloroso, un..
543,00 Lei
Noul produs pe care Romate îl lansează  Colecția Cardenal Mendoza: alcătuită din trei baloane de sticlă rafinate în formă de flacoane cu cel mai bun Brandy de Jerez Solera Gran Reserva: Clásico, Carta Real și Non Plus Ultra.  Clasic, cu o vârstă medie de 15 ani, are o aromă rotundă, c..
915,00 Lei
Faceti cunostinta cu sortimentul care capteaza intocmai spiritul Sánchez Romante: un distilat maturat prin procesul Solera-Criadera si invechit apoi in butoaie de bourbon. Buchetul este delicat si anticipeaza un gust fin si catifelat, foarte bine echilibrat, care persista mult timp. Savurati Romate ..
112,00 Lei
Un vin care aduce apreciere domeniilor viticole de langa orasul spaniol Jerez, acolo unde producatorul Gonzales Byass isi desfasoara activitatea si propune degustorilor an de an retete inedite care duc la creearea unor vinuri alese, inimatibile dupa forma lor de exprimare.Nu face exceptie nici aceas..
80,00 Lei
Producătorul spaniol Romate propune un brandy single barrel sublim, creat prin distilarea vinului varietal Airen în alambicuri de cupru şi învechirea sa în butoaie de sherry Fino şi Amontillado. Faptul că brandy-ul este extras dintr-un singur butoi face să existe diferenţe fine de buchet şi nuanţă, ..
316,00 Lei
Vinarsul 1912 VSOP este chintesența brand-ului Zarea, a istoriei și tradiției de peste 100 de ani în producerea de licori fabuloase. Colecţia vintage Zarea vorbește despre măiestrie, despre pasiunea pentru băuturi de calitate și despre gusturile cunoscătorilor autohtoni. Marcând traseul Zarea ca par..
78,00 Lei
Acest brandy armenesc poartă numele unei insule din mijlocul lacului Van, numită, conform legendei, după prințesa Tamar, cea veșnic împietrită cu torța aprinsă în mâini, ca mărturie a dragostei eterne. Remarcabil prin gustul delicat și buchetul bogat, îți lasă în gură o senzație plăcută de lămâie, p..
0,00 Lei
Cultura  vinului din Armenia  incepe cu doua secole in urma, finele celui de-al XIX-lea secol marcheaza aparitia faimosului brandy Ararat; startul productiei acestuia a fost dat in orasul Yerevan, la initiativa filantropului Nerses Tairyan si a varului sau Vasily Tairov (un maestru al acel..
0,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)