Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Consumabile

Pachet 6 cremene pentru brichetă Zippo CREZIP este un produs fabricat în SUA de către faimoasa Zippo Manufacturing Company din Bradford, Pennsylvania. Brichetele Zippo au devenit populare în special în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, când erau fabricate exclusiv pentru armata americană, ..
12,00 Lei
Benzină pentru brichete Zippo (Zippolină) este un produs fabricat în SUA de către faimoasa Zippo Manufacturing Company din Bradford, Pennsylvania. Brichetele Zippo au devenit populare în special în perioada celui de-al Doilea Război Mondial, când erau fabricate exclusiv pentru armata americană,..
20,00 Lei
Boveda de 8 grame furnizeaza mentenanta fara batai de cap a controlului umiditatii pentru umidificatoarele de dimensiuni normale precum si pentru sacii de umidificator. RH ul fiecarui Boveda are precizia de +/-1% in mediu etans la aer., ceea ce nu este cazul umidificatoarelor. Este uzual ca RH ul ef..
9,00 Lei
SET 12 PLICURI UMIDIFICARE BOVEDA 75%, 60G..
19,00 Lei
Plic cu 60 de grame cristale umidificatoare, solutie patentata pentru pastrarea trabucurilor. Un plic se recomanda pentru 25 trabucuri. Durata de viata a unui plic este de 2 luni...
19,00 Lei
Punga humidor trabucuri Boveda LargePunga pentru pastrat si transport trabucuri.Poate depozita 60 - 80 trabucuri in conditii optime de umiditate timp de un an.O solutie simpla, sigura de a pastra trabucurile dumneavoastra...
70,00 Lei
Boveda de 69 grame furnizeaza mentenanta fara batai de cap a controlului umiditatii pentru umidificatoarele de dimensiuni normale precum si pentru sacii de umidificator. RH ul fiecarui Boveda are precizia de +/-1% in mediu etans la aer., ceea ce nu este cazul umidificatoarelor. Este uzual ca RH ul e..
9,00 Lei
Umidificator cu burete Angelo.Dimensiuni: 17x7x2cm..
56,00 Lei
Carbunii autoaprinzatori sunt in mare parte recomandati pentru calatorie sau pentru a fi utilizati atunci cand un arzator nu este disponibil. Stratificati cu un accelerator care va permite simplu si rapid aprinderea acestor carbuni cu o bricheta sau chibrituri. Veti observa o scanteie, apoi in aprox..
55,00 Lei
Cleste Mare Carbuni NarghileaCleste din metal pentru manuirea carbunilor, varianta mareDimensiuni 100 mmCuloare Argintiu..
14,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 31 (3 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?