Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Whisky Irish

Considerat cel mai bun whisky irlandez single malt din lume, Bushmills 10 YO este triplu distilat și maturat timp de 10 ani în butoaie de burbon.Țara de origine: IrlandaGust: Vanilie, caramel, ciocolatăAlcool: 40%..
187,00 Lei
Bushmills 16 Year Old single malt este cu adevarat unul dintre cele mai bune irish whiskey-uri din lume - nu este doar opinia noastra, ci si a specialistilor! Invechit timp de minim 16 ani intr-o combinație de butoaie condimentate cu bourbon si butoaie in care s-a depozitat sherry Oloroso si finaliz..
622,00 Lei
Bushmills 21 YO este un sortiment irlandez de cea mai bună calitate, maturat succesiv în butoaie ex-burbon, ex-sherry și butoaie de Madeira.Țara de origine: IrlandaGust: Vanilie, caramel, fructe exotice, nuciAlcool: 40%..
1.121,00 Lei
Produs în spiritul tradiției irlandeze și maturat în butoaie de sherry Oloroso, Bushmills Black Bush are un caracter intens, o structură catifelată și un buchet aromatic sofisticat.Țara de origine: IrlandaGust: Caramel, ciocolată, nucșoară, măr coptAlcool: 40%..
115,00 Lei
Bushmills Original este primul și cel mai renumit sortiment al distileriei Bushmills din Irlanda. Clasicul blend irlandez are în compoziţie whisky din cereale maturat timp de cinci ani înainte de a fi amestecat cu whisky-uri din malţ, beneficiind astfel de o aromă distinctă. Triplu distilat, sortime..
95,00 Lei
JAMESON 40% 100CL
Nu este in stoc
Unul dintre cele mai cunoscute sortimente de whisky irlandez din lume, Jameson este caracterizat prin finețea aparte, textura catifelată și aromele dulci-lemnoase. Țara de origine: IrlandaGust: Vanilie, fructe de livadă, nuciAlcool: 40%..
141,00 Lei
„Suntem renumiți pentru viziunea noastră de a face lucrurile diferit și pentru istoria puternică în distilarea whisky-ului, încă din 1782, prin care am conturat profilul whisky-ului irlandez din generație în generație.”O colaborare inedită între Teeling Whisky și Plantation Rum, ce reunește într-o s..
247,00 Lei
„Suntem renumiți pentru viziunea noastră de a face lucrurile diferit și pentru istoria puternică în distilarea whisky-ului, încă din 1782, prin care am conturat profilul whisky-ului irlandez din generație în generație.”Țara de origine: IrlandaGust: Caramel, fructe, condimenteAlcool: 46%..
994,00 Lei
„Suntem renumiți pentru viziunea noastră de a face lucrurile diferit și pentru istoria puternică în distilarea whisky-ului, încă din 1782, prin care am conturat profilul whisky-ului irlandez din generație în generație.”Un single malt unic, în ediție limitată, dublu maturat și învechit timp de 28 de ..
3.663,00 Lei
Tullamore D.E.W. XO Caribbean Rum Cask Finish este whisky-ul nostru irlandez triplu amestecat finisat in cele mai fine butoaie de rom XO.Gust:Butoaiele de rom XO ofera arome tropicale dulci. Aduce note delicioase de caramel si banane cu indicii de curmale si stafide.Cum se fabrica:Tullamore D.E.W. X..
196,00 Lei
Maturat în butoaie de bourbon şi de sherry, acest blend irlandez este cunoscut peste tot în lume pentru caracterul său delicat şi elegant. Este triplu distilat, de aici şi culoarea deschisă a blendului. Tripla distilare deosebește un whisky irlandez de unul scoțian, care e distilat de două ori sau d..
114,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?