Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Whisky Irish

Considerat cel mai bun whisky irlandez single malt din lume, Bushmills 10 YO este triplu distilat și maturat timp de 10 ani în butoaie de burbon.Țara de origine: IrlandaGust: Vanilie, caramel, ciocolatăAlcool: 40%..
187,00 Lei
Bushmills 21 YO este un sortiment irlandez de cea mai bună calitate, maturat succesiv în butoaie ex-burbon, ex-sherry și butoaie de Madeira.Țara de origine: IrlandaGust: Vanilie, caramel, fructe exotice, nuciAlcool: 40%..
1.121,00 Lei
Produs în spiritul tradiției irlandeze și maturat în butoaie de sherry Oloroso, Bushmills Black Bush are un caracter intens, o structură catifelată și un buchet aromatic sofisticat.Țara de origine: IrlandaGust: Caramel, ciocolată, nucșoară, măr coptAlcool: 40%..
115,00 Lei
Black Bush este un blend realizat în mare parte din malţuri învechite timp de 11 ani în butoaie de sherry Oloroso. Acesta este motivul pentru care blendul este caracterizat de arome intense, un gust echilibrat şi o textură incredibil de catifelată. Black Bush respectă tradiţia irlandeză, fiind uscat..
147,00 Lei
Bushmills Original este primul și cel mai renumit sortiment al distileriei Bushmills din Irlanda. Clasicul blend irlandez are în compoziţie whisky din cereale maturat timp de cinci ani înainte de a fi amestecat cu whisky-uri din malţ, beneficiind astfel de o aromă distinctă. Triplu distilat, sortime..
95,00 Lei
Bushmills 16 Year Old single malt este cu adevarat unul dintre cele mai bune irish whiskey-uri din lume - nu este doar opinia noastra, ci si a specialistilor! Invechit timp de minim 16 ani intr-o combinație de butoaie condimentate cu bourbon si butoaie in care s-a depozitat sherry Oloroso si finaliz..
622,00 Lei
JAMESON 0.7L 40%
Nu este in stoc
Unul dintre cele mai cunoscute sortimente de whisky irlandez din lume, Jameson este caracterizat prin finețea aparte, textura catifelată și aromele dulci-lemnoase. Țara de origine: IrlandaGust: Vanilie, fructe de livadă, nuciAlcool: 40%..
109,00 Lei
Unul dintre cele mai cunoscute sortimente de whisky irlandez din lume, Jameson este caracterizat prin finețea aparte, textura catifelată și aromele dulci-lemnoase. Țara de origine: IrlandaGust: Vanilie, fructe de livadă, nuciAlcool: 40%..
141,00 Lei
Un whisky dublu distilat, Kilbeggan reușește să fie atât complex și accesibil în același timp, făcându-l introducerea ideală pentru cei care explorează lumea whisky-ului irlandez. Distilarea dublă îi conferă un profil robust, cu un caracter mai mare decât amestecurile triple distilate. Caldă și acce..
104,00 Lei
„Suntem renumiți pentru viziunea noastră de a face lucrurile diferit și pentru istoria puternică în distilarea whisky-ului, încă din 1782, prin care am conturat profilul whisky-ului irlandez din generație în generație.”Un single malt unic, în ediție limitată, dublu maturat și învechit timp de 28 de ..
3.663,00 Lei
„Suntem renumiți pentru viziunea noastră de a face lucrurile diferit și pentru istoria puternică în distilarea whisky-ului, încă din 1782, prin care am conturat profilul whisky-ului irlandez din generație în generație.”O colaborare inedită între Teeling Whisky și Plantation Rum, ce reunește într-o s..
247,00 Lei
„Suntem renumiți pentru viziunea noastră de a face lucrurile diferit și pentru istoria puternică în distilarea whisky-ului, încă din 1782, prin care am conturat profilul whisky-ului irlandez din generație în generație.”Țara de origine: IrlandaGust: Caramel, fructe, condimenteAlcool: 46%..
994,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?