Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin Franta

Un Chablis ce aduce cinste zonelor nordice ale Burgundiei, rezultatul viu al practicilor viticole imbunatatite si al recoltelor perene. Maison Louis Latour vrea ca fiecare sectiune a podgoriei sa fie subiect pentru un vin Premier Cru, astfel ca se asigura de calitatea fructelor la fiecare recolta, p..
179,00 Lei
Producător: Pomerol – Bordeaux, Franța  Soi: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Gust: arome complexe și totuși blânde de fructe de pădure, vanilie și cireșe, coriandru și cuișoare. Un vin proaspăt, elegant, cu un final lung, delicios.Temperatura de servire: 16-18⁰C..
416,00 Lei
Producător: Chateau Cantin - Bordeaux, Franța Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet FrancGust: complex și profund, cu arome de fructe negre, cu precădere mure și note de scorțișoară și gem Temperatura de servire: 16-18⁰C..
171,00 Lei
Producător: Chateau de L`Escarelle – Provence, Franța Soi: Grenache, Syrah, Cinsault  Gust: proaspăt, ușor, vioi, cu note predominante de căpșune și o mineralitate aparte  Temperatura de servire: 10-12⁰C..
80,00 Lei
Producător: Chateau de L`Escarelle – Provence, Franța Soi: Caladoc, Grenache, Merlot Gust: proaspăt, ușor, vioi, cu arome intense de fructe roșii și agrișe, cu postgust delicat și lung Temperatura de servire: 10-12⁰C „Un rose minunat de elegant. Un vin generos, distractiv, ideal..
60,00 Lei
Producător: Chateau de Lamarque - Bordeaux, FranțaSoi: Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdo, Cabernet SauvignonGust: arome de fructe roșii și negre ce se dezvăluie treptat, asociate cu nuanțe de coriandru, cardamon și ceai negru Temperatura de servire: 18-20⁰C..
206,00 Lei
Château La Fleur-Pétrus Pomerol este un vin ce dezvolta arome uluitoare de lavanda, petale de trandafiri, zmeura, capsuni si alune...
2.410,00 Lei
Producător: Château Grand Mayne - Saint-Emilion, BordeauxSoi: 80% Merlot, 12% Cabernet Franc, 2% Cabernet SauvignonGust: corp mediu, cu tanini fini și e foarte elegant și echilibratTemperatura de servire: 14-16°C 94 Puncte Parker: ”De culoare..
336,00 Lei
Producător: Château La Fleur de Boüard - AOC Lalande de PomerolSoi: 85% Merlot, 12% Cabernet Franc, 3% Cabernet Sauvignon 93 Puncte James Suckling: ”Aromat și picant, suculent și la deplină maturitate fenolică, cu caracter puternic de fructe de pădure zdrobite. Taninii..
221,00 Lei
Producător: Château la Pointe – Pomerol, FranțaSoi: 85% Merlot, 15% Cabernet FrancGust: fin și delicat, cu arome dominante de tutun și lemn dulce, tanini fermi, bine integrați, având dulceața caracteristică marilor vinuri in Pomerol și sfârșit lung, amplu, de o frumoasă prospețime&..
285,00 Lei
Producător: Chateau la Tour de Mons - Bordeaux, Franța Soi: 55% Merlot, 34% Cabernet Sauvignon, 5% Cabernet Franc, 6% Petit Verdot Gust: un vin puternic, echilibrat și rafinat, care dezvăluie treptat arome de coriandru, piper, vanilie, zmeură, afine; prezintă o structură solidă, cu tan..
242,00 Lei
Producător: Chateau Laroque - Bordeaux, Franța Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc Gust: fructat, ușor sărat, plin de carismă și eleganță. Un vin cu note de cireșe amare, lemn dulce și mentă, cu o aciditate plăcută și final lung  Temperatura de se..
275,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 86 (8 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?