Complet revizuit de Jacques Lurton și echipele sale, acest Rosé de Bonnet este un vin cu accente sudice. Culoarea sa foarte palidă și vinificarea sa deosebită, pe drojdie fine, îi conferă un farmec și delicios irezistibil. Este un vin de plăcere, cu note de fructe roșii mici, ușor acide și..
Culoare limpidă, galben pal, cu reflexe argintii ușoare. O intensitate frumoasă, nasul este marcat de un amestec gustos de note de fructe exotice (mango, fructul pasiunii) și citrice (grapefruit). Echilibrul este bun între rotunjime și prospețime. Regasim note de fructe exotice ..
Podgoriile Château Barbe-Blanche se întinde pe 28 de hectare, în inima denumirii Lussac-Saint-Emilion. Solurile constau în mare parte din argilă și nisip calcaros pe subsoluri calcaroase. Loturile individuale au la bază soluri argiloase și pietriș-nisipoase. Natura și poziția circular..
Cuvée M Margaux este un vin din domeniul André Lurton, este un Bordeaux.La nas regasim arome intense, cu note dulci si proaspete de fructe rosii coapte, flori salbatice, ciocolata, caramel, vanilie si fructe rosii.La palat, există o aciditate fină, cu ceva complex și bun. Avem un tanin suplu la..
Un Chablis ce aduce cinste zonelor nordice ale Burgundiei, rezultatul viu al practicilor viticole imbunatatite si al recoltelor perene. Maison Louis Latour vrea ca fiecare sectiune a podgoriei sa fie subiect pentru un vin Premier Cru, astfel ca se asigura de calitatea fructelor la fiecare recolta, p..
Producător: Pomerol – Bordeaux, Franța Soi: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Gust: arome complexe și totuși blânde de fructe de pădure, vanilie și cireșe, coriandru și cuișoare. Un vin proaspăt, elegant, cu un final lung, delicios.Temperatura de servire: 16-18⁰C..
Producător: Chateau Cantin - Bordeaux, Franța Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet FrancGust: complex și profund, cu arome de fructe negre, cu precădere mure și note de scorțișoară și gem Temperatura de servire: 16-18⁰C..
Brandul actual şi popularitatea vinurilor Chateau d’Esclans au apărut în 2006, când proprietatea fost achiziţionată de oenologul de origine rusă Sacha Lichine. În prezent pe domeniul din Provence, viile Chateau d’Esclans se întind pe un total de 267 de hectare, cultivate, în majoritate, cu soiurile ..
Brandul actual şi popularitatea vinurilor Chateau d’Esclans au apărut în 2006, când proprietatea a fost achiziţionată de oenologul de origine rusă Sacha Lichine. În prezent pe domeniul din Provence, viile Chateau d’Esclans se întind pe un total de 267 de hectare, cultivate, în majoritate, cu s..
Producător: Chateau de L`Escarelle – Provence, Franța Soi: Grenache, Syrah, Cinsault Gust: proaspăt, ușor, vioi, cu note predominante de căpșune și o mineralitate aparte Temperatura de servire: 10-12⁰C..
Producător: Chateau de L`Escarelle – Provence, Franța Soi: Caladoc, Grenache, Merlot Gust: proaspăt, ușor, vioi, cu arome intense de fructe roșii și agrișe, cu postgust delicat și lung Temperatura de servire: 10-12⁰C „Un rose minunat de elegant. Un vin generos, distractiv, ideal..
Producător: Chateau de Lamarque - Bordeaux, FranțaSoi: Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdo, Cabernet SauvignonGust: arome de fructe roșii și negre ce se dezvăluie treptat, asociate cu nuanțe de coriandru, cardamon și ceai negru Temperatura de servire: 18-20⁰C..