Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Vin Noua Zeelanda

Plin de fructe pasionale, lămâie verde, grapefruit și guava, acest Sauvignon Blanc strălucitor și aerisit arată abilitățile de vinificație a Craggy Range, care este astăzi recunoscut ca unul dintre cei mai mari producători mici din Noua Zeelandă. Fondată în anii 1990 de omul de afaceri australian Te..
90,00 Lei
VIN CLOUDY BAY PINOT NOIR 75CL 13.5%
Nu este in stoc
Producător: Cloudy Bay – Noua Zeelandă  Soi: Pinot Noir  Gust: structură bine definită, un vin corpolent cu arome de fructe de pădure, iarbă și condimente Temperatura de servire: 16-18⁰C  91 de puncte James Sucklig în 2018..
179,00 Lei
Producător: Vinultra Winery – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon BlancGust: proaspăt, elegant, cu arome vioaie de mango, pepene galben, lămâie. Aciditate integrată, note mierale și postgust fresh...
127,00 Lei
Producător: Vinultra Winery – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon Blanc Gust: compact, plin și răcoritor, cu arome de citrice, agrișe și fructul pasiunii; aciditate plăcută, crocantă și postgust lung.  Temperatura de servire: 10-12⁰C..
79,00 Lei
Un vin de referinţă pentru terroir-ul din Waihopai Valley, Marlborough, Marisco Vineyards The King's Favour Sauvignon Blanc îi este dedicat lui William de Marisco, cel care a pus bazele cultivării viei aici încă din anul 1200, prin bunăvoinţa regelui acelor vremuri. Pentru acest vin, strugurii sunt ..
99,00 Lei
Vinul alb sec Baron Edmond de Rothschild Rimapere Sauvignon Blanc, are o culoare galben-pai, spre nuanta de verde. Olfactiv prezinta arome de coacaze negre, urzica si iasomie. Gustativ dezvaluie arome florale si fructate. Aciditatea este delicata si echilibrata. Acest vin este obtinut de pe podgorii..
146,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?