Meniu
Your Cart

Vin Noua Zeelanda

Producător: Cloudy Bay – Noua Zeelandă  Soi: Pinot Noir  Gust: structură bine definită, un vin corpolent cu arome de fructe de pădure, iarbă și condimente Temperatura de servire: 16-18⁰C  91 de puncte James Sucklig în 2018..
179,00 Lei
Producător: Cloudy Bay – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon Blanc  Gust: un vin foarte limpede, cu arome bogate de fructe, note minerale și aciditate subtilă Temperatura de servire: 8-10⁰C  Ediția din 2020 Cloudy Bay Sauvignon Blanc a obținut următoarel..
161,00 Lei
Producător: Cloudy Bay – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon Blanc Gust: gust expresiv și vibrant, cu arome bogate de nectarine, lemongrass și lime. Aciditatea și mineralitatea sunt discrete, deși vinul este unul concentrat și complex, cu postgust lung și proaspăt.  ..
292,00 Lei
Producător: Clos Henri Vineyard – Noua Zeelandă Soi: Pinot NoirGust: un vin floral, cu arome de cireșe și ciuperci, completate cu note de fum; complex și expresiv..
99,00 Lei
Producător: Clos Henri Vineyard – Noua Zeelandă Soi: Sauvignon Blanc Gust: note de citrice și coacăze, proaspăt, cu un bun echilibru între aciditate și mineralitateTemperatura de servire: 10-12⁰C  „Acest vin de calitate este gata de băut în orice moment: î..
93,00 Lei
Producător: Villa Maria – Noua Zeelandă Soi: Sauvignon Blanc Gust: inițial, vinul dezvăluie note ușor minerale, care se transformă treptat în arome intense de fructe tropicale, citrice și urzici. Postgustul este lung și intens.  Temperatura de servire: 10-12⁰C..
100,00 Lei
Producător: Vinultra Winery – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon BlancGust: proaspăt, elegant, cu arome vioaie de mango, pepene galben, lămâie. Aciditate integrată, note mierale și postgust fresh...
115,00 Lei
Producător: Vinultra Winery – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon Blanc Gust: compact, plin și răcoritor, cu arome de citrice, agrișe și fructul pasiunii; aciditate plăcută, crocantă și postgust lung.  Temperatura de servire: 10-12⁰C..
71,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)