Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin Noua Zeelanda

Producător: Vinultra Winery – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon BlancGust: proaspăt, elegant, cu arome vioaie de mango, pepene galben, lămâie. Aciditate integrată, note mierale și postgust fresh...
115,00 Lei
Producător: Vinultra Winery – Noua Zeelandă  Soi: Sauvignon Blanc Gust: compact, plin și răcoritor, cu arome de citrice, agrișe și fructul pasiunii; aciditate plăcută, crocantă și postgust lung.  Temperatura de servire: 10-12⁰C..
71,00 Lei
Un vin de referinţă pentru terroir-ul din Waihopai Valley, Marlborough, Marisco Vineyards The King's Favour Sauvignon Blanc îi este dedicat lui William de Marisco, cel care a pus bazele cultivării viei aici încă din anul 1200, prin bunăvoinţa regelui acelor vremuri. Pentru acest vin, strugurii sunt ..
99,00 Lei
Vinul alb sec Baron Edmond de Rothschild Rimapere Sauvignon Blanc, are o culoare galben-pai, spre nuanta de verde. Olfactiv prezinta arome de coacaze negre, urzica si iasomie. Gustativ dezvaluie arome florale si fructate. Aciditatea este delicata si echilibrata. Acest vin este obtinut de pe podgorii..
131,00 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?