Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Gin

    

Beefeater este un gin de înaltă calitate, cu o istorie de peste un secol și numeroase premii în portofoliu. Producător: BeefeaterȚară de origine: AngliaGust: Ienupăr, coriandru, citrice, pinAlcool: 40%..
74,00 Lei
Acest gin este aromatizat cu 10 botanice culese manual și folosind o metodă specifică de infuzare a acestora, fapt ce determină complexitatea aromatică a acestei băuturi.Producător: BacardiȚară de origine: AngliaGust: Ienupăr, coriandru, citrice, piper, mentăAlcool: 40%..
154,00 Lei
Acest gin este aromatizat cu 8 botanice culese manual și folosind o metodă specifică de infuzare a acestora, fapt ce determină complexitatea aromatică a acestei băuturi.Producător: BacardiȚară de origine: AngliaGust: Ienupăr, coriandru, citrice, cassiaAlcool: 37.5%..
71,00 Lei
Acest gin este produs printr-o metodă aparte, în care botanicele sunt lăsate timp îndelungat să-ți elibereze aromele în mod natural. Este un gin proaspăt și complex, ce dezvăluie o paletă largă de arome: fructe de pădure, citrice, coriandru, valenciana. Producător: BrockmansȚară de origine..
211,00 Lei
GIN BULLDOG LONDON DRY 40% 70CL
Nu este in stoc
Produs după metoda clasică de distilare și infuzat cu 12 plante aromatice, acest gin combină elegant note proaspete de ienupăr, lavandă și accente citrice și are un final revigorant.Producător: BulldogȚară de origine: AngliaGust: Ienupăr, citrice, lavandă, lemn dulceAlcool: 40%..
118,00 Lei
Crafter’s Aromatic Flower Gin este obținut din 12 plante atent selecționate, un buchet unic de plante nordice proaspete, aromatice, complexe. Este distilat folosind aceeași metodă de un secol și păstrând rețeta originală secretă.Producător: Crafter’sȚară de origine: EstoniaGust: Ienup..
214,00 Lei
Crafter’s London Dry Gin este obținut din ierburi atent selecționate, un buchet unic de plante nordice proaspete, aromatice, complexe. Este distilat folosind aceeași metodă de un secol și păstrând rețeta originală secretă.Producător: Crafter’sȚară de origine: EstoniaGust: Ienupăr, cit..
169,00 Lei
Acest gin este original și special din toate punctele de vedere: de la sticla realizată manual, la notele bogate de cimbru și ienupăr, completate cu accente fine de măslină.Țară de origine: SpaniaGust: Ienupăr, busuioc, rozmarin și coriandruAlcool: 42.7%..
259,00 Lei
Așa cum sugerează numele, ginul este produs din numai puțin de 47 de ingrediente. O parte dintre acestea au fost alese de ofițerul britanic după experiențele din copilăria petrecută în India, o altă parte au fost alese chiar din Pădurea Neagră ‘curtea proprie’, care i-a oferit inspirație. În 2008 Di..
248,00 Lei
Un brand de 250 de ani, un gin de excepție, triplu distilat și a cărui rețetă este păstrată secretă. Ingredientele sunt maturate timp de 18 luni, fapt ce face ca acest gin să aibă un gust și un miros puternic, vioi.Producător: Gordon’s GinȚară de origine: AngliaGust: Ienupăr, citrice,..
64,00 Lei
Un brand de 250 de ani, un gin de excepție, triplu distilat și a cărui rețetă este păstrată secretă. După distilare, se realizează amestecul cu fructe proaspete de pădure, căpșune și zmeură, urmând apoi procesul de îmbuteliere. Producător: Gordon’s GinȚară de origine: AngliaGust:..
72,00 Lei
Hendrick's Gin este o băutură produsă din 11 plante aromatice, distilată din 2 alambicuri diferite Bennett și Carter-Head, ce prezintă arome expresive și cremoase de liliac, citrice, ienupăr, trandafir, vanilie, toate armonizate într-un echilibru perfect.Producător: William Grant & Son..
223,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?