Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Parfumuri pentru barbati

Aqua Marine este parfumul proaspăt, aerat și mineral, păstrându-și în același timp adierea orientală. Imbină repere istorice din industria parfumurilor, fiind produs în Franța cu ingrediente originale din Emiratele Arabe Unite.Parfumul se deschide cu acorduri marine, acompaniate de delicatețea iasom..
349,00 Lei
EAU DE PARFUM - 80 ml Scurta descriere: City Wood este parfumul magnetizant, care învăluie într-o senzație captivantă și incitantă, dictând direcția în care privirile orașului trebuie să se orienteze. Tip miros: Dulce , Lemnos , Oriental..
349,00 Lei
EAU DE PARFUM - 80 ml Scurta descriere: Interaction este un parfum texturat, care oferă sexului tare senzație suplimentară de putere, făcându-l remarcabil în toate interacțiunile sale umane. Tip miros: Oriental , Lemnos , Piele..
339,00 Lei
AU DE PARFUM - 80 ml Scurta descriere: Flower Majesty este parfumul oriental masculin, lemnos, condimentat și intens, care crează o aură de putere, amplifică instinctul curiozității și captivează orice interacțiune. Tip miros: Oriental , Lemnos..
360,00 Lei
APA DE PARFUM
Nu este in stoc
Orchid City este parfumul surprinzător și totuși familiar, care îmbină textura catifelată a orhideei cu exotismul lemnului de santal. Imbină repere istorice din industria parfumurilor, fiind produs în Franța cu ingrediente originale din Emiratele Arabe Unite.Parfumul se deschide cu acorduri atinse d..
349,00 Lei
Parfum dulce, oriental, rafinat, gurmand, arabescNote de baza: ambra, moscNote de mijloc: irisNote de varf: vetiver, crizantemaPersistenta: 24 oreIntensitate 10 din 10 Utilizari +-700..
270,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?