Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin Romania

Producător: Crama Petro Vaselo – BanatSoi: 75% Chardonnay, 25% Riesling ItalianGust: arome florale intense de păducel și soc, acompaniate de note tropicale de lychee și papaya. Pe palat o aciditate vibrantă susţine un gust rotund, plin și echilibrat Temperatura de servire: 14°C..
56,00 Lei
Producător: cupaj realizat de Aurelia VișinescuSoi: Fetească Negră din trei ani diferițiGust: gust bogat cu nuanțe de prună, marmeladă, cafea și tabac, final lung și catifelat Temperatura de servire: 16-18°C..
163,00 Lei
Producător: Crama Avincis – DrăgășaniSoi: Crâmpoșie Selecționată – soi local din DrăgășaniGust: buchet proaspăt și expresiv de flori de tei și măr verde, mineralitate persistentă Temperatura de servire: 7°C..
72,00 Lei
Producător: Crama Avincis – DrăgășaniSoi: Negru de DrăgășaniGust: catifelat, cu arome intense de cireșe și o ușoară nuanță de piper proaspăt Temperatura de servire: 17°C..
109,00 Lei
VIN ROSE DEMIDULCE. În partea de nord-est a României, pe pământul scăldat de soare se află culturile de struguri ale podgoriei Huşi. În acelaşi loc se află centrul Viticol Avereşti, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri din regiunea Moldova. În această parte a ţării, prin locurile ci..
68,00 Lei
Producător: Domeniile Averești – Potgoria HușiSoi: Busuioaca de BohotinGust: aromă predominantă de busioc, învăluită discret în note florale, final elegant cu tente de condimente Temperatura de servire: 8°C..
61,00 Lei
Producător: Domeniile Averești – Potgoria HușiSoi: Busuioaca de BohotinGust: aromă predominantă de busioc, învăluită discret în note florale, final elegant cu tente de ierburi aromate Temperatura de servire: 8°C..
140,00 Lei
Un Aligote ce surprinde extrem de plăcut prin corpolenţa sa, dar şi prin gustul dominat de nuanţe vegetale şi fructe bine coapte, susţinut excelent de aciditatea bună. Vinul creat doar în anii buni de recoltă din struguri culeşi de pe “tărâmul Aligoteului” dezmiardă simţurile cu atingerea blândă a n..
45,00 Lei
Gama Caii de la Letea cuprinde vinuri ultra-premium create în editie limitată, unde strugurii culeşi manual din vii selecţionate dau naştere unor sortimente intense şi expresive, cum este şi cazul acestui elixir exclusivist, care combină armonios un soi nobil şi unul autohton. Profilul aromatic al v..
75,00 Lei
Malurile Dunării scaldă pământul care dă naştere acestui vin floral premium, creat în ediţie limitată şi lăudat pentru caracterul său inedit. Caii de la Letea Sauvignon Blanc Fume este un vin expresiv, cu gust amplu, bine echilibrat şi o aciditate bună, dar şi cu un postgust persistent, motive pentr..
72,00 Lei
Producător: Viile Metamorfosis – Ungureni, județul PrahovaSoi: ChardonnayGust: arome dulci de fructe verzi și miere, mineralitate specifică..
56,00 Lei
Producător: Viile Metamorfosis – Ungureni, județul PrahovaSoi: Sauvignon BlancGust: arome intense de fructe exotice și flori, note minerale, corpolență medie, postgust lung..
62,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 98 (9 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?