958 SANTERO BELLINI 75 CL Mereu e primavara cu 958 santero Bellini! Un buchet intens si aromat, fructat cu gust de piersica, o aroma perfect echilibrata si delicat dulce. Rozul florilor de piersic, parfumul fructelor si eleganta unui cocktail unic cu continut scazut de alcool. Un no..
958 SANTERO BELLINI 75 CL Mereu e primavara cu 958 santero Bellini! Un buchet intens si aromat, fructat cu gust de piersica, o aroma perfect echilibrata si delicat dulce. Rozul florilor de piersic, parfumul fructelor si eleganta unui cocktail unic cu continut scazut de alcool. Un no..
Santero 958 Mimosa este preparat pe baza de vin spumant, imbogatit cu aroma placuta a portocalelor. Acesta evoca caldura si aroma fructelor din regiunile sudice.Gustul sau dulce si intens, cu nuante citrice distinctive, ofera o senzatie racoritoare si placuta, iar perlatia sa este irezistibila.Sante..
S-a născut din cramele Banfi din Piemont , expresia prestigiosului proiect Alta Langa. Sunt folosiți struguri Pinot Nero pentru cei 70%, iar restul de 30% este Chardonnay, cules la îndemână în zonele specifice provinciilor Cuneo, Asti și Alessandria. Se face o presare m..
Acest vin spumant al cramei Banfi este realizat cu 50% Sauvignon Blanc și 50% struguri Chardonnay. Procesul de vinificație se realizează prin metoda Martinotti care constă într-o fermentație lungă în autoclave termocondiționate la 16-18°C cu drojdii selectate. Un vin spumant rotu..
Acest vin spumant al cramei Banfi este realizat cu 50% Sauvignon Blanc și 50% struguri Chardonnay. Procesul de vinificație se realizează prin metoda Martinotti care constă într-o fermentație lungă în autoclave termocondiționate la 16-18°C cu drojdii selectate. Un vin ..
Cocktail-ul imbulteliat Cipriani Bellini ofera aceeasi armonie, arome uscate si fructate intr-o intensitate si prospetime desavarsita. Cheia succesului acestui cocktail, creat de Giuseppe Cipriani, este simpla combinatie de 2 arome. Piersica alba mediteraneana uscata si fructata si bulele vii din vi..
Producător: Petro Vaselo – Banat, RomâniaSoi: Pinot NoirGust: corp plin, cu aciditate puternică ce scoate în evidență aromele de fructe roșii și petale de trandafir Temperatură de servire: 10°C..
Producător: Botter – Valdobbiandene, ItaliaSoi: GleraGust: aciditate ponderată, echilibrată cu nivelul de alcool conținut, arome de fructe, în special citrice și note florale ce conferă o prospețime de excepție Temperatură de servire: 6-8°C..
Producător: Cipriani – Veneto, ItaliaSoi: GleraGust: încântă prin notele sale naturale seci, prezentând în același timp o aroma proaspătă, fructată, dulceagă. Un buchet elegant și intens, cu arome florale și fructate ce persistă neașteptat de mult Temperatură de servire: 7-9°C..
Produs si imbuteliat in Italia de "Colesel Spumanti Valdobbiadene"Culoare alb-galbui stralucitor. Perlaj fin si persistent. Spuma cremoasa. Parfum delicat si plin, caracteristic fructelor proaspete. Gust moale echilibrat usor fructat.A se pastra intr-un loc aerisit si racoros intotdeauna in pozitie ..