Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Spumant

Cocktail-ul imbulteliat Cipriani Bellini ofera aceeasi armonie, arome uscate si fructate intr-o intensitate si prospetime desavarsita. Cheia succesului acestui cocktail, creat de Giuseppe Cipriani, este simpla combinatie de 2 arome. Piersica alba mediteraneana uscata si fructata si bulele vii din vi..
43,00 Lei
Producător: Petro Vaselo – Banat, RomâniaSoi: Pinot NoirGust: corp plin, cu aciditate puternică ce scoate în evidență aromele de fructe roșii și petale de trandafir Temperatură de servire: 10°C..
59,00 Lei
Producător: Botter – Valdobbiandene, ItaliaSoi: GleraGust: aciditate ponderată, echilibrată cu nivelul de alcool conținut, arome de fructe, în special citrice și note florale ce conferă o prospețime de excepție Temperatură de servire: 6-8°C..
74,00 Lei
Producător: Pere VenturaSoi: Macabeo, Xarel-lo, ParelladaGust: arome de fructe proaspete (lămâie, măr) și aciditate puternică Cava este un vin spumant specific Spaniol, așa cum este prosecco în Italia sau șampania în Franța. Modalitatea de producție nu diferă semnificativ față de șampa..
47,00 Lei
Producător: Cipriani – Veneto, ItaliaSoi: Pinot Noir, ChardonnayGust: structurat, intens, complex, cu arome florale și fructate Temperatură de servire: 7-9°C..
85,00 Lei
Producător: Cipriani – Veneto, ItaliaSoi: GleraGust: încântă prin notele sale naturale seci, prezentând în același timp o aroma proaspătă, fructată, dulceagă. Un buchet elegant și intens, cu arome florale și fructate ce persistă neașteptat de mult Temperatură de servire: 7-9°C..
85,00 Lei
Producător: Casa de Vinuri Cotnari – Dealurile Moldovei, RomâniaSoi: Busuioacă de BohotinGust: extradry, cu un bun echilibru între aciditate și cantitatea de alcool, corp delicat, cu arome specifice soiului, în special cele fructate Temperatură de servire: 6-8°C..
50,00 Lei
Producător: Fantinel – Friuli, ItaliaSoi: GleraGust: primitor și catifelat, perlaj subtil, cu nuanțe florale și fructate; conceput pentru a satisface cele mai exigente preferințe Temperatură de servire: 7-8°C..
77,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?