Meniu
Your Cart

Vin SUA

L'Aventure Estate Cuvée Paso Robles exprimă în caracterul său specificul extraordinar al terroir-ului californian în viziunea unui oenolog francez din familie de vinificatori, îndrăgostit de Paso Robles şi de potenţialul acestei zone pentru a crea vinuri extraordinare. Vinul exprimă calităţi ale soi..
893,00 Lei
Producător: L'Aventure Winery - Paso Robles, CaliforniaSoi: 56% Syrah, 32% Cabernet Sauvignon, 12% Petit VerdotGust: de o puritate extraordinară, cu textură incredibil de mătăsoasă,  aciditate plină de vervă și sfârșit picant și vibrant în care persistă notele de fructe negre..
387,00 Lei
Producător: Opus One - Napa Valley, CaliforniaSoi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec - cupaj din vinuri din mai mulți aniGust: complex, proaspăt și elegant, cu aciditate vioaie și caracter clasic de Cabernet Sauvignon (mure și coacăze..
863,00 Lei
Producător: Opus One - Napa Valley, CaliforniaSoi: 80% Cabernet Sauvignon, 9% Petit Verdot, 5% Cabernet Franc, 5% Merlot, 1% Malbec - cupaj din vinuri din mai mulți aniGust: arome de coacăze negre, cireșe negre și o adiere de pudră de cacao; tanini fin granulați și catifelați..
2.216,00 Lei
Producător: Vérité (Jackson Family) - Sonoma, CaliforniaSoi: 61% Cabernet Franc, 23% Merlot, 11% Cabernet Sauvignon, 5% MalbecGust: seducător, puternic și elegant, cu foarte fine note minerale, picante și de fruct copt Temperatura de servire: 16-18°C..
2.651,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)