Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin SUA

L'Aventure Estate Cuvée Paso Robles exprimă în caracterul său specificul extraordinar al terroir-ului californian în viziunea unui oenolog francez din familie de vinificatori, îndrăgostit de Paso Robles şi de potenţialul acestei zone pentru a crea vinuri extraordinare. Vinul exprimă calităţi ale soi..
893,00 Lei
Producător: Opus One - Napa Valley, CaliforniaSoi: 80% Cabernet Sauvignon, 9% Petit Verdot, 5% Cabernet Franc, 5% Merlot, 1% Malbec - cupaj din vinuri din mai mulți aniGust: arome de coacăze negre, cireșe negre și o adiere de pudră de cacao; tanini fin granulați și catifelați..
2.490,00 Lei
Producător: Opus One - Napa Valley, CaliforniaSoi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec - cupaj din vinuri din mai mulți aniGust: complex, proaspăt și elegant, cu aciditate vioaie și caracter clasic de Cabernet Sauvignon (mure și coacăze..
1.035,00 Lei
Producător: Vérité (Jackson Family) - Sonoma, CaliforniaSoi: 61% Cabernet Franc, 23% Merlot, 11% Cabernet Sauvignon, 5% MalbecGust: seducător, puternic și elegant, cu foarte fine note minerale, picante și de fruct copt Temperatura de servire: 16-18°C..
2.651,00 Lei
Beringer founders estate cabernet are un profil specific soiului, caracterizat de arome intense de fructe rosii si negre. Taninii bine structurati si finalul lung fac din acest vin un veritabil cabernet de california ce poate fi savurat imediat. Asocierea acestui vin poate fi facuta cu orice, de la ..
99,00 Lei
Combinatia perfecta de arome de pere, mere si fructe tropicale coapte, cu o nota de citrice si o senzatie de gura rotunda clasic. Acest Chardonnay va complimenta perfect un pui sau peste la gratar sau va rezista unui risotto bogat cu aromele sale coapte, curate si un final persistent...
99,00 Lei
Beringer Founders' Estate onoreaza simtul de pionierat al descoperirii care i-a adus pe fratii fondatori Jacob si Frederick Beringer in California. Au visat sa creeze vinuri fine, ceea ce i-a determinat sa infiinteze Beringer Vineyards in anul 1876. Astazi, linia de vinuri Beringer Founders' Estate ..
70,00 Lei
Afişare 1 - 8 din 8 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?