Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Vin SUA

Vinul „Decoy” Ed a fost lansat pentru prima dată în urmă cu peste 20 de ani și de atunci are un loc important în linia vinului de casă Dakhorn. Este o combinație pricepută de soiuri de struguri roșii din diferite podgorii din Napa Valley și reprezintă un stil fructat atractiv de Napa...
178,00 Lei
Acest Merlot din California pare sa fie reprezentativ pentru eleganta specifica a acestui soi, evidentiind arome indraznete de fructe.Vinul pare sa fie conceput pentru a reflecta si evidentia caracteristicile fiecarui sezon de crestere si diversitatea surselor de vita de vie folosite. Prin aceasta a..
178,00 Lei
Compoziția soiului: 83% Cabernet Sauvignon, 16% Merlot, 0,8% Cabernet Franc, 0,2% Petit VerdotNote ale vinificatorului:Sezonul de vegetație a produs o expresie uimitoare a Cabernetului Napa Valley, cu arome atrăgătoare de smochină neagră Mission, zmeură neagră și ciocolată, precum și note de salvie,..
511,00 Lei
Acest vin întruchipează complexitatea și profunzimea , făcându-l un must-have pentru orice cunoscător de vin. Vintage  oferă o expresie frumos stratificată, cu tanini fermi, rotunzi și o savoare elegantă. Aromele pure și strălucitoare de rodie, merișor și zmeură neagră sunt urmate de ..
959,00 Lei
Evaluare de 94 de puncte! Poate fi păstrat în pivniță timp de 14 ani. Decantați timp de o oră înainte de servire. Unul dintre vinurile emblematice ale Duckhorn, Three Palms, demonstrează potențialul strugurilor Merlot de a produce vinuri rafinate, demne de îmbătrânire, cu o profunzime incr..
789,00 Lei
L'Aventure Estate Cuvée Paso Robles exprimă în caracterul său specificul extraordinar al terroir-ului californian în viziunea unui oenolog francez din familie de vinificatori, îndrăgostit de Paso Robles şi de potenţialul acestei zone pentru a crea vinuri extraordinare. Vinul exprimă calităţi ale soi..
893,00 Lei
Producător: Opus One - Napa Valley, CaliforniaSoi: 80% Cabernet Sauvignon, 9% Petit Verdot, 5% Cabernet Franc, 5% Merlot, 1% Malbec - cupaj din vinuri din mai mulți aniGust: arome de coacăze negre, cireșe negre și o adiere de pudră de cacao; tanini fin granulați și catifelați..
2.490,00 Lei
Producător: Opus One - Napa Valley, CaliforniaSoi: Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Malbec - cupaj din vinuri din mai mulți aniGust: complex, proaspăt și elegant, cu aciditate vioaie și caracter clasic de Cabernet Sauvignon (mure și coacăze..
1.035,00 Lei
Producător: Vérité (Jackson Family) - Sonoma, CaliforniaSoi: 61% Cabernet Franc, 23% Merlot, 11% Cabernet Sauvignon, 5% MalbecGust: seducător, puternic și elegant, cu foarte fine note minerale, picante și de fruct copt Temperatura de servire: 16-18°C..
2.651,00 Lei
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?