Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin Italia

Producător: Aldegheri – Valpolicella, ItaliaSoi: Corvina, Rondinella, Molinara, alte soiuri indigeneGust: robust, plin, acest vin are un buchet ce aminteşte de cireşe negre în alcool, lemn dulce şi piele, plus o notă subtilă de lemnTemperatura de servire: 18-20°C Număr de stic..
275,00 Lei
Producător: Tenuta Ulisse – Abruzzo, ItaliaSoi: MontepulcianoGust: un vin complex și profund, cu arome intense de de fructe, note de flori și mirodenii. Un vin bine structurat, evidențiat prin taninurile corpolente și finalul lung Temperatura de servire: 18-20°C..
123,00 Lei
Producător: Tenuta Sant’ Antonio - Veneto, ValpolicellaSoi: 70% Corvina și Corvinone, 20% Rondinella, 5% Croatina, 5% OseletaGust: echilibrat, cu tanini rotunzi, o catifelare plină de căldură, arome intense, savoury, elegant, fin și proaspătTemperatura de servire:&nb..
223,00 Lei
Producător: Aldegheri – Valpolicella, ItaliaSoi: Corvina, Rondinella, Molinara, alte varietăţi locale, folosite în mod tradiţional la acest vinGust: un vin corpolent, cu atac vioi, taninuri moi, un buchet de arome echilibrat ce dezvăluie note de lemn dulce, afine, coacăze piper Tempera..
449,00 Lei
Simbol incontestabil al familiei Speri, Amarone Sant’Urbano este un exemplu excelent de rafinament si clasicism. Un vin extraordinar de mare complexitate si structura viguroasa, care a fost intotdeauna in top pentru eleganta si calitate...
402,00 Lei
Producător: Tenuta Sant’ Antonio - Valpolicella, VenetoSoi: 70% Corvina și Corvinone, 20% Rondinella, 5% Croatina și 5% Oseleta -  struguri vechi de 40 de ani culeși manual, selecționați manual de două ori și stafidiți 3 luniGust: echilibrat, foarte intens, persistent, corpol..
433,00 Lei
ANTINORI TIGNANELLO 75 CL 14.5%
Nu este in stoc
Dintr-o selecţie premium de struguri Sangiovese, Cabernet Sauvignon şi Cabernet Franc, culeşi la sfârşit de septembrie - început de octombrie şi fermentaţi în tancuri conice, cu macerare atentă pentru a păstra maximum de aromă şi de culoare şi pentru a nu pierde eleganţa şi dulceaţa taninilor.Mi..
1.090,00 Lei
Producător: Argiano – Toscana, ItaliaSoi: 50% Cabernet Sauvignon, 20 % Merlot, 20% Syrah, 10% Petit VerdotGust: un vin corpolent, catifelat, cu o structură impresionantă şi o fructuozitate abundentă. Temperatura de servire: 18-20°C..
357,00 Lei
Producător: Castello Banfi – Montalcino, ItaliaSoi: 100% SangioveseGust: Plin, delicat, catifelat şi intens, cu un uşor gust de lemn-dulce, mirodenii şi gudron Temperatura de servire: 18-20°C..
307,00 Lei
Producător: Castello Banfi – Toscana, ItaliaSoi: Soiuri tradiționale de Chianti, predominând soiul SangioveseGust: elegant, cu taninuri bine echilibrate, cu arome proaspete de fructe roșii, aciditate plăcută și final catifelat Temperatura de servire: 16-18°C..
79,00 Lei
Producător: Castello Banfi – Toscana, ItaliaSoi: SangioveseGust: proaspăt, echilibrat, cu note de fructe, alune și cuișoare, aciditate plăcută, taninuri moi și un postgust lung, specific soiului Temperatura de servire: 16-18°C..
118,00 Lei
Producător: Castello Banfi – Toscana, ItaliaSoi: SangioveseGust: rotund, picant, elegant şi bine structurat, cu arome de vanilie, ciocolată și lemn dulceTemperatura de servire: 18-20°C „Celebrând tradiţia toscană, Banfi oferă o familie/ gamă de vinuri Chianti, variată dar în ac..
136,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 94 (8 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?