Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

Whisky SUA

Spre deosebire de alte sortimente Jack Daniel’s, Gentleman Jack este supus unei filtrări secundare prin cărbune din lemn de arţar pentru a obţine o fineţe extraordinară. “Cărbunele poate obţine în câteva zile ceea ce un butoi obţine în aproximativ doi ani", spune Master Distiller-ul Jeff Arnett, aşa..
164,00 Lei
Aşa cum reiese din denumire, Jack Daniel's Single Barrel este maturat într-un singur butoi. De fapt,doar 1 din 100 de butoaie este ales şi poziţionat de maeştrii distilatori într-o zonă specială din depozit, unde au loc schimbări drastice de temperatură. Acest proces care necesită multă atenţie şi m..
287,00 Lei
Jack Daniel’s Old No. 7 este diferit de toate sortimentele de pe piaţă care fac parte din categoria sa. Potrivit reţetei originale, whisky-ul este filtrat picătură cu picătură printr-o cantitate enormă de cărbune de lemn de arţar şi învechit în butoaie realizate manual, care conferă o aromă distinct..
173,00 Lei
Jack Daniel’s Old No. 7 este diferit de toate sortimentele de pe piaţă care fac parte din categoria sa. Potrivit reţetei originale, whisky-ul este filtrat picătură cu picătură printr-o cantitate enormă de cărbune de lemn de arţar şi învechit în butoaie realizate manual, care conferă o aromă distinct..
125,00 Lei
Jack Daniel's Honey combină elegant faimosului sortiment Old No. 7 cu lichior de miere uşor condimentat pentru a crea un produs unic, expresiv şi îndrăzneţ, cu o tărie alcoolică de 35% vol. Pentru a resimţi mai intens aromele acestui whisky senzaţional, se recomandă păstrarea la frigider şi consumar..
139,00 Lei
Jack Daniel’s respectă şi astăzi tradiţia cu stricteţe, diferenţiindu-se astfel de toate celelalte sortimente existente pe piaţă. Conform reţetei şi instrucţiunilor originale, whisky-ul este filtrat picătură cu picătură printr-o cantitate uriaşă de cărbune de lemn de arţar şi maturat în butoaie lucr..
233,00 Lei
JACK DANIELS 3L
Nu este in stoc
Filtrarea prin cărbune de arţar şi învechirea în butoaie lucrate manual sunt două dintre secretele care stau la baza gustului inedit al faimosului sortiment Jack Daniel’s Old No. 7. Procedeelor stricte care asigură unicitatea boubonului li se adaugă însă un strop de spontaneitate, astfel că procesul..
553,00 Lei
Atunci când este supus unei învechiri suplimentare, bourbonul devine mai elegant, mai catifelat şi mai fin. Jim Beam Black petrece o perioadă îndelungată în butoaie din lemn de stejar alb, de unde împrumută note lemnoase blânde şi o nuanţă îmbietoare de caramel. În portofoliul Jim Beam, acest bourbo..
123,00 Lei
Caracterul deosebit al sortimentului Jim Beam Double Oak este dat de maturarea în butoaie din lemn de stejar carbonizate în interior, iar expresivitatea aromatică este oferită de faptul că băutura este apoi supusă unei învechiri secundare în alte butoaie proaspăt carbonizate. Interacţiunea supliment..
139,00 Lei
Jim Beam Honey cucereste cu gustul sau delicios si complex dat de aromele de caramel, vanilie si notele lemnoase resimtite spre final. Este produs din renumitul bourbon Jim Beam Kentucky Straight Whiskey infuzat cu miere aurie..
79,00 Lei
Jim Beam ne propune un sortiment îndrăzneţ şi special, îmbogăţit cu arome de cireşe negre. Red Stag combină expresia bourbonului tradiţional cu prospeţimea fructelor pentru a contura o băutură deosebită, intensă şi complexă. Practic, Red Stag scrie un nou capitol pentru legendara familie Jim Beam. S..
103,00 Lei
Cu o tradiţie de peste 200 de ani şi o experienţă care numără şapte generaţii, Jim Beam White Label este unul dintre cele mai apreciate sortimente de bourbon din lume. Sortimentul este distilat la temperaturi joase pentru a păstra cât mai bine aroma naturală a cerealelor. Maturarea se face în butoai..
84,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?