Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

RUM PLANTATION RUM 3 STARS 41.2% 70 CL

RUM PLANTATION RUM 3 STARS 41.2% 70 CL
Nou
RUM PLANTATION RUM 3 STARS 41.2% 70 CL

În anii ‘90 Alexandre Gabriel, creatorul brand-ului de coniac Pierre Ferrand, din regiunea viticolă Cognac, și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Alexander a ales romuri din Caraibe și le-a oferit o notă personală prin dubla maturare în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

 

În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. Astfel a fost creat și brand-ul Plantation cu romuri venite de la distilerii recunoscute în statele caraibiene.

 

Plantation 3 Stars este un tribut adus romurilor vechi din Caraibe, prin amestecul a trei loturi obținute din melasă de trestie de zahăr la distileriile din Jamaica, Barbados și Trinidad. Amestecul conține rom din Barbados nematurat, rom din Trinidad maturat 2-3 ani, rom din Jamaica nematurat și câteva procente de rom maturat 10 ani de la aceeași distilerie jamaicană.

 

 

ASPECT: Clar.

 

MIROS: Note delicate de zahăr brun, miere și boabe de cafea. După câteva minute de aerare apar și note de vanilie amestecată cu muguri de cuișoare.

 

GUST: Pentru început se simte un gust de biscuiți, apoi este dulce-amărui. Notele intermediare sunt cele de ciocolată neagră, bere americană (cu extracte din rădăcini, plante) și cremă de ouă.

 

FINISH: Scurt, cu tentă vegetală intensă.

 

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stock: 6
  • Model: 29146
  • SKU: LZR-0006138
120,00 Lei
Pretul exprimat este pe bucata si include TVA.
Lizar

Ai 18 ani?