Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

BOVEDA 69% RH (60G)

BOVEDA 69% RH (60G)
Award Winner
Assign specific blocks to specific products. The most comprehensive product selection rules in Opencart.

Plic umidificare Boveda 69 % 60g

Boveda de 60 grame furnizeaza mentenanta fara batai de cap a controlului umiditatii pentru umidificatoarele de dimensiuni normale.

RH ul fiecarui Boveda are precizia de +/-1% in mediu etans la aer., ceea ce nu este cazul umidificatoarelor.

Este uzual ca RH ul efectiv al umidificatorului dv. sa se stabilizeze cu pana la 5% sub RH-ul Boveda pe care il utilizati din cauza calitatii umidificatorului si uscaciunii ambientale.

Iata de ce producem Boveda in 5 niveluri diferite pentru aplicatia de pastrare a trabucurilor: 65, 69, 72, 75 si 84% , astfel incat sa puteti folosi RH-ul care asigura umiditatea preferata atat de dumneavoastra cat si de trabucul dv.

Spre deosebire de apa distilata si solutiile PG cu bureti, gel, cristale,margele care vor impregna de miasme neplacute trabucurile dumneavoastra, membrana cu osmoza inversa a Boveda emana doar vapori de apa pura si in acest fel Boveda nu va vatama niciodata nimica prin contact direct.

Atunci cand fumati un trabuc depozitat cu Boveda, va veti bucura de el in sfarsit exact cum a intentionat maestrul blender.

Nu amestecati in acelasi umidificator niveluri diferite de PH Boveda si nu folositi Boveda impreuna cu alte produse de umidificare in acelasii umidificator.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stock: 30
  • Model: 27925
  • SKU: MB6960OWC
22,00 Lei
Pretul exprimat este pe bucata si include TVA.
Lizar

Ai 18 ani?