Meniu
Your Cart

10% discount la comenzile de peste 1000 lei!

BOLLINGER ROSE 12% 0.75L GB

BOLLINGER ROSE 12% 0.75L GB
Nou
BOLLINGER ROSE 12% 0.75L GB

Istoria lui Bollinger își are rădăcinile în ținuturile Champagne de secole. În 1650, familia Hennequin de Villermon deținea deja Château de Cuis, în inima podgoriei.

Din septembrie 2007, Jéròme Philipon este președintele casei, continuând dezvoltarea mărcii Bollinger, respectând în același timp principiile și valorile cramei.
Dacă șampaniile Bollinger îmbătrânesc mai mult decât cer regulile denumirii, nu este din vanitate: ca toate vinurile grozave, au nevoie de timp pentru a-și exprima întreaga personalitate. Bollinger permite 3 ani pentru Special Cuvée și Rosé, un minim de 5 ani pentru Grande Année, 8 ani și mai mult pentru RD
. Casa Bollinger produce Champagne Vintage doar într-o epocă excepțională, când strugurii sunt perfect copți, cu un echilibru ideal între zahăr și aciditate.Soi de struguri: Pinot Noir, Chardonnay, Meunier.
Champagne Bollinger este renumită pentru stilul său bogat. Acest lucru se datorează parțial pentru că 80% din fiecare recoltă Bollinger este maturată în butoaie de stejar, adăugând profunzime, complexitate și textură. Nasul tentează cu arome de căpșuni, floare de portocal și cireșe calde. 

Gustul este minunat de rotunjit, adăugând niște smântână la acele arome de căpșuni și o notă de petale de trandafir. Savurați această șampanie proaspătă și plină de viață cu creveți la grătar sau căpșuni și smântână.

Spune-ţi opinia

Autentifică-te sau Înregistrează un cont nou pentru a putea scie o opinie
  • Stock: 6
  • Model: 29145
  • SKU: LZR-0006137
553,00 Lei
Pretul exprimat este pe bucata si include TVA.
Lizar

Ai 18 ani?