Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin Romania

Cvartet este un asamblaj produs din Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot si Feteasca Neagra, in proportii diferite.Rosu rubiniu intens. Complex si bogat din punct de vedere olfactiv, aromele se dezvaluie pe masura ce este aerat. Elegant si foarte bine structurat, prezinta in gust note de fructe rosii, ..
128,00 Lei
7ARTS ENDORPHINE 0.75L 14,5%
Nu este in stoc
Pentru acest vin strugurii au fost culesi manual la final de Septembrie - inceput de Octombrie. Sortati bob cu bob, soiurile Feteasca Neagra si Syrah au fost vinificate impreuna, maturate 12 luni in baricuri noi de steraj romanesc. Soiul Merlot a vinificat individual, si el maturat 12 luni in baricu..
80,00 Lei
Feteasca Alba de la 7ARTS este un vin bine echilibrat de culoare galben pai deschis, produs din struguri culesi manual.Cucereste inca de la inceput prin prospetimea aromelor.In gust intalnim mar verde si citrice, iar pe final note usor ierboase...
43,00 Lei
Strugurii de Feteasca Neagra au fost culesi manual la final de Septembrie. Recolta extrem de scazuta (1,071 kg/ha) ne-a furnizat insa fructe de foarte buna calitate. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temper..
104,00 Lei
Strugurii au fost culesi tarziu, manual, in ladite de mici. Dupa o desciorchinare fara zdrobirea boabelor, acestea au ajuns in presa cu gaz inert pentru obtinerea mustului. Fermentatia alcoolica a avut loc in cuvele de inox la temperatura controlata, apoi vinul maturat pe drojdii fine timp de 5 luni..
45,00 Lei
Producător: Crama Petro Vaselo – BanatSoi: 75% Chardonnay, 25% Riesling ItalianGust: arome florale intense de păducel și soc, acompaniate de note tropicale de lychee și papaya. Pe palat o aciditate vibrantă susţine un gust rotund, plin și echilibrat Temperatura de servire: 14°C..
56,00 Lei
Producător: cupaj realizat de Aurelia VișinescuSoi: Fetească Negră din trei ani diferițiGust: gust bogat cu nuanțe de prună, marmeladă, cafea și tabac, final lung și catifelat Temperatura de servire: 16-18°C..
163,00 Lei
Producător: Crama Avincis – DrăgășaniSoi: Crâmpoșie Selecționată – soi local din DrăgășaniGust: buchet proaspăt și expresiv de flori de tei și măr verde, mineralitate persistentă Temperatura de servire: 7°C..
72,00 Lei
Producător: Crama Avincis – DrăgășaniSoi: Negru de DrăgășaniGust: catifelat, cu arome intense de cireșe și o ușoară nuanță de piper proaspăt Temperatura de servire: 17°C..
109,00 Lei
Este vinul care valorifica cel mai bine potentialul de terroir al podgoriei Minis. Strugurii recoltati in a doua jumatate a lunii octombrie de pe dealul Covasantului sunt selectati foarte rigurosi atat la recoltare cat si la prelucrare. Vinul este unul robust, bine structurat, aproape ”negru la culo..
54,00 Lei
VIN ROȘU SEC.Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, locul de origine al soiurilor Cădarcă și Fetească Regală, din care erau produse vinuri cunoscute în toată Europa. În 1999 Dr. Ing. Balla Geza, administratorul și oenologul societății, a reluat producția cum mis..
48,00 Lei
Producător: Domeniile Averești – Potgoria HușiSoi: Busuioaca de BohotinGust: aromă predominantă de busioc, învăluită discret în note florale, final elegant cu tente de condimente Temperatura de servire: 8°C..
61,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 133 (12 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?