Meniu
Your Cart

Tutun pipa

Principalul ingredient al acestui blend este amestecul de tutun Latakia și proporții mici de Virginia, Kentuky, Black Cavendish și Perique.Marca: Kohlhasse&KoppCantitate: 50g..
103,00 Lei
Tutun de pipa Ashton Signature Collection 2019Tutunul Latakia, care se foloseste in mod normal in blend-urile englezesti datorita aromei afumate, in aceasta compozitie, ii atrage pe iubitorii de tutunuri Daneze aromate. Latakia adauga o nota puternic condimentata tutunurilor din principala component..
208,00 Lei
Un tutun deosebit ce lasă un gust plăcut și neted. Acest amestec aromat este ușor alunecos, oferind arome de arțar, nucă de cocos și ciocolată neagră.Marca: Kohlhasse&KoppCantitate: 50g..
103,00 Lei
Captain Black Regular este obținut dintr-un amestec de tutunuri Black Cavendish, Burley și Golden Virginia.Marca: Captain BlackCantitate: 50gAroma: Vanilie..
85,00 Lei
Captain Black Gold este obținut doar din tutunuri Golden Cavendish, fapt care este reflectat și în culoarea sa auriu deschis.Marca: Captain BlackCantitate: 50g..
85,00 Lei
Captain Black Cherry este un amestec bogat obținut din tutunuri tradiționale maturate Burley, bright Virginia și Black Cavendish.Marca: Captain BlackCantitate: 50gAromă: Cireșe..
85,00 Lei
Tutun pentru pipa John Aylesbury spring edition 2019  - note de vanilie si caisePachetul contine 100g tutun pentru pipa.Amestec tutun : Golden Virginia, Burley si Black CavendishCutting : Loose Cut ..
201,00 Lei
Mix de tutun Black Cavendish, Latakia, Oriental/Turkish și Virginia. Proporția de Virginia, Oriental și Latakia a fost ajustată astfel încât acest tutun poate fi fumat oricând, în orice moment al zilei.Marca: Kohlhasse&KoppCantitate: 50gAromă: Miere..
103,00 Lei
Pentru acest blend s-au folosit tutunuri Latakia (full bodied), Kentucky și Black Cavendish.Marca: Kohlhasse&KoppCantitate: 50gAromă: Prună uscată..
114,00 Lei
Savinelli Aromatic este un amestec aromat obținut din tutun Black Cavendish și Bright Virginia.Marca: Kohlhasse&KoppCantitate: 50gAromă: Amaretto și vanilie..
103,00 Lei
Savinelli Black Cavendish are o proporție mare de Black Cavendish, moale, amestecat cu un Virginia fructat și un Burley cu aroma de nuci, la care se adaugă o aromă subtilă de vanilie și ciocolată, pentru un fum excepțional de echilibrat.Marca: Kohlhasse&KoppCantitate: 50gAromă: Vanilie ..
103,00 Lei
Stanwell Classic este un amestec deosebit de tutun Virginia maturizat și Black Cavendish. Perfecțiunea este dată de aroma dulce a prunelor.Marca: StanwellCantitate: 50gAromă: Prune..
86,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 18 (2 pagini)