Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Parfumuri unisex

Aljazi este parfumul pudrat și totodată cremos, o expresie a tuberozelor și freziilor alintate de soarele vibrant al Orientului Mijlociu.Aljazi îmbină repere istorice din industria parfumurilor, fiind produs în Franța cu ingrediente originale din Emiratele Arabe Unite.Parfumul se deschide cu acordur..
369,00 Lei
EAU DE PARFUM - 80 ml Scurta descriere: Gardenia este parfumul oriental floral, expresia unei grădini vibrante, în care înfloresc simfonic petale de mosc, tuberoză și gardenia, cu o adiere proaspătă de iarbă verde. Tip miros: Floral , Oriental..
419,00 Lei
EAU DE PARFUM - 80 ml Scurta descriere: Oud Bouquet este parfumul oriental intens și picant, care învăluie pielea într-o vibrație misterioasă și intrigantă, cu ecouri către bazarurile de condimente ale Orientului Mijlociu. Tip miros: Oriental , Lemnos , Condimentat..
349,00 Lei
Wild este parfumul aventurier și dinamic, întruchipând expresia olfactivă perfectă, situată între dulce și condimentat. Imbină repere istorice din industria parfumurilor, fiind produs în Franța cu ingrediente originale din Emiratele Arabe Unite.Parfumul se deschide cu acorduri efervescente și senzua..
379,00 Lei
Baccara este o esență de parfum arăbesc ce se așează pe piele ca o briză floral lemnoasă. Notele senzuale de iasomie și strălucirea șofranului se îmbină perfect cu tonurile lemnoase de cedru și cele de ambră, lăsând în memorie o aromă puternic condensată.Note de baza: ambraNote de mijloc: cedruNote ..
540,00 Lei
Este o esenta de parfum arabesc cu aroma unica, revigoranta ce te va cuceri din prima clipa. Aroma sa debuteaza cu notele proaspete si energice de portocala, apoi se scalda in delicatetea iasomiei, dezvaluind eleganta, pentru ca ulterior sa se combne cu acorduri lemnoase de cedru, adaugandu-I un plu..
540,00 Lei
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?