Meniu
Your Cart

Vin Spania

Pivnita pana la 12 ani. Nu este nevoie sa decantati inainte de servire. Aalto este un proiect tanar si captivant, fondat in Ribera del Duero de Mariano Garcia, celebrul vinificator al Bodegas Vega Sicilia, si Javier Zaccagnini, care este un expert renumit in managementul afacerilor vitivinicole. Duo..
471,00 Lei
Producător: Marques de Caceres - SpaniaSoi:  90% Tempranillo, 5% Garnacha Tinta, 5% GracianoGust: un vin ce conferă o senzație fresh, prin complexitatea aromelor de fructe și vanilie, cu aciditate bună și postgust lung Temperatura de servire: 17⁰C..
65,00 Lei
Producător: Marques de Murrieta – SpaniaSoi: Mazuelo, TempranilloGust: un vin cu arome specifice, de fructe de pădure și ceai negru, o structură echilibrată și un postgust lungTemperatura de servire: 18-20⁰C..
656,00 Lei
Producător: Marques de Murrieta – SpaniaSoi: Tempranillo, Garnacha, Mazuelo, Graciano Gust: gust intens, cu arome de vanilie și condimente, printre care regăsim note de boabe de piperTemperatura de servire: 16-18⁰C..
164,00 Lei
De un rosu intens rubiniu, acest vin Gran Reserva prezinta un buchet aromatic dominat de fructe roșii, prune, note balsamice, lemn de stejar, vanilie sau cacao. Gustativ se remarca printr-o corpolență buna, cu taninii maturi, dar fini. Un rosu ce incântă cu note intense, fructate, pline de viață, ce..
174,00 Lei
Producător: Bodega Numanthia – Spania  Soi: Tinta de ToroGust: elegant și ușor sobru, se pot distinge note de fructe roșii și caramel; postgust lung și intens..
237,00 Lei
Producător: Bodegas Benjamin de Rothschild – SpaniaSoi: TempranilloGust: aromă intensă și bogată ce dezvăluie note de prune, ciocolată și un postgust elegant și generos. Temperatura de servire: 18⁰C..
309,00 Lei
Producător: Bodegas Vega Sicilia – Spania Soi: Tinto Fino, Cabernet Sauvignon Gust: gust fin, echilibrat, ce se distinge prin aromele sale complexe de fructe, tutun și mentol. Atacul este blând, însă totodată impunător, iar la final putem simți tonuri condimentate, persistente  ..
2.529,00 Lei
Afişare 1 - 11 din 11 (1 pagini)