Meniu
Your Cart

Vin Romania

Cvartet este un asamblaj produs din Cabernet Sauvignon, Syrah, Merlot si Feteasca Neagra, in proportii diferite.Rosu rubiniu intens. Complex si bogat din punct de vedere olfactiv, aromele se dezvaluie pe masura ce este aerat. Elegant si foarte bine structurat, prezinta in gust note de fructe rosii, ..
128,00 Lei
Pentru acest vin strugurii au fost culesi manual la final de Septembrie - inceput de Octombrie. Sortati bob cu bob, soiurile Feteasca Neagra si Syrah au fost vinificate impreuna, maturate 12 luni in baricuri noi de steraj romanesc. Soiul Merlot a vinificat individual, si el maturat 12 luni in baricu..
70,00 Lei
7ARTS Fantezie, vin alb sec produs in DOC Banu Maracine, un asamblaj din Sauvignon Blanc, Feteasca Alba si Tamaioasa Romaneasca. Foarte aromat, atat in nas cat si in gust. Un vin complex, in care aromele de iasomie, petale de trandafir pentru dulceata si fructe fructe exotice se intrepatrund armonio..
51,00 Lei
Feteasca Alba de la 7ARTS este un vin bine echilibrat de culoare galben pai deschis, produs din struguri culesi manual.Cucereste inca de la inceput prin prospetimea aromelor.In gust intalnim mar verde si citrice, iar pe final note usor ierboase...
43,00 Lei
Strugurii de Feteasca Neagra au fost culesi manual la final de Septembrie. Recolta extrem de scazuta (1,071 kg/ha) ne-a furnizat insa fructe de foarte buna calitate. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temper..
104,00 Lei
Strugurii de Merlot si Feteasca Neagra au fost culesi manual, sortati atent si desiorchinati. Dupa o foarte scurta macerare in contact cu pielitele, mustul este scurs gravitational in cuvele de inox aflate la nivelul inferior al cramei, iar fermentatia alcoolica are loc la temperatura scazuta, pentr..
39,00 Lei
Strugurii au fost culesi tarziu, manual, in ladite de mici. Dupa o desciorchinare fara zdrobirea boabelor, acestea au ajuns in presa cu gaz inert pentru obtinerea mustului. Fermentatia alcoolica a avut loc in cuvele de inox la temperatura controlata, apoi vinul maturat pe drojdii fine timp de 5 luni..
45,00 Lei
Strugurii au fost culesi tarziu, manual, in ladite de 10kg. In urma desciorchinarii fara zdrobire, boabele au ajuns fara presare in cuvele de inox unde a avut loc fermentatia alcoolica la temperatura controlata. Fermentatia malolactica a avut loc in baricuri noi de stejar romanesc din Octombri..
97,00 Lei
De culoare galben pai, Tamaioasa Romaneasca te cucereste prin note olfactive intense de iasomie, pere coapte, pepene galben si miere de salcam. Gustul este complex, o imbinare de note florale si fructe exotice dulci, sustinut de o aciditate vivace. Un vin aromat si elegant, care te va indemna mereu ..
51,00 Lei
Producător: Crama Petro Vaselo – BanatSoi: 75% Chardonnay, 25% Riesling ItalianGust: arome florale intense de păducel și soc, acompaniate de note tropicale de lychee și papaya. Pe palat o aciditate vibrantă susţine un gust rotund, plin și echilibrat Temperatura de servire: 14°C..
39,00 Lei
Producător: cupaj realizat de Aurelia VișinescuSoi: Fetească Negră din trei ani diferițiGust: gust bogat cu nuanțe de prună, marmeladă, cafea și tabac, final lung și catifelat Temperatura de servire: 16-18°C..
152,00 Lei
Producător: Crama Avincis – DrăgășaniSoi: Crâmpoșie Selecționată – soi local din DrăgășaniGust: buchet proaspăt și expresiv de flori de tei și măr verde, mineralitate persistentă Temperatura de servire: 7°C..
52,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 140 (12 pagini)