Meniu
Your Cart

Vin Portugalia

Culoarea galben-aurie a vinului Offley Porto Lacrima anticipeaza intensitatea buchetului dominat de note florale, de arome ce s-au dezvoltat gratie invechirii in lemn, si de note de nuci, unt de arahide si miere gratie ’oxidarii nobile’. Un vin deosebit de bogat si complex, cu un bun echilibru intre..
67,00 Lei
Producător: Sogrape – Portugalia  Soi: Touriga Franca, Tinta Roriz, Tinta Amarelasi Tinto Cao Gust: nuanțe atractive și bine definite de fructe roșii ce crează un echilibru între dulceață și taninurile mature. De asemenea, se resimt și arome de lemn dulce, migdale și nuci.  ..
74,00 Lei
Producător: Sogrape – Portugalia  Soi: Tinta Amarela, Tinta Roriz, Touriga Franca, Tinto Cao Gust: un cupaj excepțional, elegant, ce dezvăluie arome de fructe roșii și nuci. Un echilibru bun între taninurile moi și dulceața naturală a vinului.  Temperatura de..
74,00 Lei
Producător: Sogrape – Portugalia  Soi: Malvasia Fina, Codega, Viosinho, Gouveio Gust: arome de fructe, accente florale, echilibrate cu aciditatea bună și structura puternică  Temperatura de servire: 17-20⁰C..
50,00 Lei
Producător: Sandeman – Portugalia  Soi: Red Duoro Gust: gust echilibrat, corpolent, cu arome proaspete de fructe roșii și dulceața caracteristică  Temperatura de servire: 18-20⁰C..
71,00 Lei
Producător: Taylor's – Portugalia  Gust: un vin elegant, cu palat rafinat, cu taninuri puternice și fructozitate pronunțată..
72,00 Lei
Producător: Taylor's – Portugalia  Soi: 100% Tinta Roriz (Tempranillo) Gust: bogat în arome și elegant prin natura sa, acest vin combină note puternice de fructe de pădure coapte, cu note subtile de ciocolată și lemn. Neted și mătăsos, finalul este unul lung și intens, cu nuanțe de smoch..
189,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)