Meniu
Your Cart

Vin Franta

Producător: Andre Lurton - Pessac-Leognan, Franța Soi: 100% Sauvignon Blanc Gust: un vin elegant, complex și intens; pe palat se resimt arome de fructe proaspete și fructe exotice  91-92 de puncte James Suckling: „Un vin alb cu textură cremoasă și note de măr..
153,00 Lei
Producător: Bovier & Fils – Bourgogne, Franța Soi: Chardonnay Gust: buchet proaspăt de arome caracteristic soiului și regiunii, de fructe și vanilie. Se resimt note minerale, ușor metalice și urme de acid rezidual, însă fără a fi intruziveTemperatura de servire: 10-12⁰C..
163,00 Lei
Producător: Calvet - Bordeaux, Franța Soi: Merlot, Malbec, Cabernet Sauvignon Gust: corpolență medie, atac pe palat predominat de fructe roșii bine coapte, taninuri tari, aciditate mică  Temperatura de servire: 18-20⁰C..
178,00 Lei
Producător: Domaine St-Jacques – FranțaSoi: 80% Merlot, 15% Cabernet Franc, 5% Cabernet Sauvignon Gust: un vin bine echilibrat, fructat și condimentat, cu final lung..
191,00 Lei
Producător: Castellare di Castellina - Chianti, ToscanaSoi: 100% Cabernet SauvignonGust: cireșe negre uscate, espresso, salvie, piele; corp plin, bogat, cu tanini fini care persistă în sfârșitul caracterizat de o complexitate stratificată Temperatura de servire: 18°C..
314,00 Lei
Un Chablis ce aduce cinste zonelor nordice ale Burgundiei, rezultatul viu al practicilor viticole imbunatatite si al recoltelor perene. Maison Louis Latour vrea ca fiecare sectiune a podgoriei sa fie subiect pentru un vin Premier Cru, astfel ca se asigura de calitatea fructelor la fiecare recolta, p..
179,00 Lei
Vinul de Chardonnay de la Burgundy Chablis a reprezentat mereu un motiv de sarbatoare in jurul meselor rotunde, venind ambalat in sticla clasica, unde eticheta indica noile aplicatii pe hartie Conqueror, numai bun pentru orice tip de prezentare. Acest vin este rezultatul viu al celor mai bogate reco..
93,00 Lei
Producător: Chateau Badette - Saint-Emilion, FranțaSoi: 85% Merlot, 10% Cabernet Franc, 5% Petit VerdotGust: rafinat, corpolent și foarte fructat, cu un filon minunat de prospețime, tanini fun granulați și sfârșit lung, aromat și mineral    Temperatura de servire:&n..
238,00 Lei
Producător: Chateau Bellefont-Belcier - Saint Emilion, FranțaOenolog-consultant: Michel Rolland Soi: 68% Merlot, 20% Cabernet Franc, 12% Cabernet Sauvignon Gust: foarte expresiv, complex, corpolent și stratificat, cu tanini fermi, mătăsoși și sfârșit sucul..
283,00 Lei
Producător: Pomerol – Bordeaux, Franța  Soi: 75% Merlot, 25% Cabernet Franc Gust: arome complexe și totuși blânde de fructe de pădure, vanilie și cireșe, coriandru și cuișoare. Un vin proaspăt, elegant, cu un final lung, delicios.Temperatura de servire: 16-18⁰C..
381,00 Lei
Producător: Chateau Cantemerle - Bordeaux, Franța Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon, Petit Verdot, Cabernet Franc 91 Puncte Parker: ”Un 2011 reusit și elegant. Cantemerle a produs un vin într-un stil foarte fin, de culoare roșu-rubiniu intens și cu note copioase de flori, dude, zmeură și mu..
327,00 Lei
Producător: Chateau Cantin - Bordeaux, Franța Soi: Merlot, Cabernet Sauvignon, Cabernet FrancGust: complex și profund, cu arome de fructe negre, cu precădere mure și note de scorțișoară și gem Temperatura de servire: 16-18⁰C..
171,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 76 (7 pagini)