Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Vin Argentina

Producător: Achaval – Argentina Soi: Malbec Gust: un echilibru excepțional între taninurile catifelate, aciditatea plăcută și notele de condimente, fructe și migdale  Temperatura de servire: 16-18⁰C..
145,00 Lei
Producător: Navarro Correas – Argentina  Soi: Malbec Gust: gust fin și rotund, cu arome lemnoase și arome de fructe negre  În anul 2018, acest vin a obținut 91 de puncte James Suckling și 93 de puncte Tim Atkin..
107,00 Lei
În compoziţia vinurilor Terrazas de los Andes intră struguri culeşi din zone cu teren propice fiecărui soi în parte, pentru ca acestea să-şi poată exprima potenţialul maxim. Vinul este caracterizat de o armonie desăvârşită între notele intense de fructe dulci şi aciditatea vibrantă specifică soiului..
82,00 Lei
Este un vin sec cu arome puternice. Aguaribay Malbec este produs dintr-o podgorie de 100 ha langa Vista Flores, la 120 km sud de Mendoza, Argentina. Aceasta podgorie este detinuta si administrata de Edmond de Rothschild, iar strugurii sunt vinificati la vinaria din Flechas de Los Andes a celebrei fa..
85,00 Lei
Nas de mere fierte, lemon curd si vanilie discreta, impreuna cu piatra, minerale si un pic de flori uscate. Corp mediu spre plin, cu textura cremoasa si fruct incantator. Aluzii de vanilie si crusta de placinta in postgust...
120,00 Lei
”Arome de piersică, mango uscat, coajă de lămâie, cuișoare și cremene. Corp mediu spre plin, aciditate vioaie și textură cerată. Complex și focusat, cu straturi de citrice, fructe cu sâmbure, migdale și minerale. Foarte frumos și incitant pe palatin. Lung. Unul dintre albele de top din Argentina. Be..
120,00 Lei
GRAN ENEMIGO GUALTALLARY 13.5% 0.75L
Nu este in stoc
Un vin ce aminteşte de clasicul vin de Bordeaux, Bodega Aleanna Gran Enemigo Gualtallary Single Vineyard Cabernet Franc este exprimarea soiului Cabernet Franc, cu puțin Malbec, din vii situate la mare altitudine, unde solul e pietros şi calcaros, iar lumina atinge direct boabele de strugure. Vinul p..
414,00 Lei
Acest Cabernet Sauvignon roşu-rubiniu are o frumoasă intensitate aromatică, cu nuanţe de piper verde, boia de ardei şi piper roşu prăjit.Devenite un reper al Argentinei, vinurile Salentein sunt 90% organice. Acest Cabernet Sauvignon roşu-rubiniu are o frumoasă intensitate aromatică, cu nuanţe de pip..
103,00 Lei
Vin rosu sec de culoare rosu-purpuriu intens, complex, cu arome remarcabile de fructe roșii, mure, precum și note delicate florale, cu gust fructat și proaspăt, cu o intensitate bună, larg, cu un finisaj persistent.Miros: intens și complex, cu arome remarcabile de fructe roșii, mure, precum și note ..
103,00 Lei
Parfum frumos de mure și ceai verde cu un pic de afine. Corp mediu, cu echilibru frumos, prospețime și aciditate vioaie. Subtil și sofisticat. Beți-l sau păstrați-l..
243,00 Lei
Fructe negre de pădure și fructe coapte, cu note intense de coajă de portocală. Dar niciodată în exces. Corp mediu spre plin, tanini de rotunjime medie și sfârșit pe note de ierburi de Provence. Doar o aluzie de ciocolată și nucă. Profunzimea este însoțită de o subtilitate frumoasă. Beți-l sau păstr..
97,00 Lei
Elegantul, picantul, piperatul și floralul Cabernet Franc 2018 conține 10% Malbec. Arome intense și picante de piper negru proaspăt zdrobit și ierburi aromate sălbatice. Maturitatea fenolică este controlată, iar vinul are un pH surprinzător de mic care asigură o prospețime foarte frumoasă și un..
120,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?