Meniu
Your Cart

Vin Argentina

Producător: Achaval – Argentina Soi: Malbec Gust: un echilibru excepțional între taninurile catifelate, aciditatea plăcută și notele de condimente, fructe și migdale  Temperatura de servire: 16-18⁰C..
126,00 Lei
Producător: Navarro Correas – Argentina  Soi: Malbec Gust: gust fin și rotund, cu arome lemnoase și arome de fructe negre  În anul 2018, acest vin a obținut 91 de puncte James Suckling și 93 de puncte Tim Atkin..
89,00 Lei
În compoziţia vinurilor Terrazas de los Andes intră struguri culeşi din zone cu teren propice fiecărui soi în parte, pentru ca acestea să-şi poată exprima potenţialul maxim. Vinul este caracterizat de o armonie desăvârşită între notele intense de fructe dulci şi aciditatea vibrantă specifică soiului..
82,00 Lei
Strugurii care intră în compoziţia acestui sortiment sunt culeşi manual din via Vistalba Terrace, situată în regiunea Mendoza, la 1067m peste nivelul mării. De-a lungul timpului, vinul a câştigat numeroase medalii în cadrul competiţiilor internaţionale de profil. Reserva Malbec este un vin clasic şi..
82,00 Lei
Producător: Zorzal – Argentina Soi: Malbec Gust: aroma intensă și complexă, puternic mineral, cu note de cafea și cireșe negre Temperatura de servire: 16-18⁰C  89 Puncte Parker: ”Mirosul este foarte fructat, cu o combinație de fructe de pădure și ..
97,00 Lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)