Meniu
Your Cart

Tequila

Camino Real Blanco este produs dintr-un soi special de agave albastre, cultivate exclusiv în regiunea Jalisco. O băutură limpede, cu gust ușor, potrivită pentru cocktailuri. Producător: Camino RealȚară de origine: MexicGust: Agave, citrice, migdaleAlcool: 35%..
79,00 Lei
Don Julio Anejo este o băutură netedă, ce capătă complexitate prin procesul de dublă distilare și prin maturarea de 18 luni în butoaie de stejar.Producător: Don JulioȚară de origine: MexicGust: Agave, note vegetale, vanilieAlcool: 38%..
302,00 Lei
Don Julio Reposando este o băutură netedă, ce capătă complexitate prin procesul de dublă distilare și prin maturarea de 8 luni în butoaie de stejar.Producător: Don JulioȚară de origine: MexicGust: Agave, ciocolată, note vegetaleAlcool: 38%..
262,00 Lei
Acest sortiment inedit este produs din 100% agave albastre și este maturat timp de minim 2 ani în butoaie de stejar.Producător: Hacienda CorralejoȚară de origine: MexicGust: Agave, vanilie, ciocolată, note de lemnAlcool: 38%..
438,00 Lei
Jose Cuervo Reposado este o tequila gold, ce îmbină tequila învechită pentru mai mult timp cu tequila mai tânără, obținându-se un blend cu arome parfumate și intense.Producător: Jose CuervoȚară de origine: MexicGust: Agave, condimenteAlcool: 38%..
105,00 Lei
Jose Cuervo Silver este o tequila limpede și parfumată ce scoate în evidență gustul agavelor într-o manieră fină, elegantă.Producător: Jose CuervoȚară de origine: MexicGust: Agave, caramel, condimenteAlcool: 38%..
105,00 Lei
Juarez Gold este o tequila din agave Weber Blue ideala ca baza pentru cocktailuri clasice și shot-uri surprinzătoare. Consumatorii vor descoperi în fiecare pahar nuanțele tradiționale din Jalisco, Mexic. Producător: JuarezȚară de origine: MexicAlcool: 40%..
114,00 Lei
Juarez Silver este o tequila pură, limpede, ce poate fi o baza excelentă pentru cocktailuri precum Margarita sau Tequila Sunrise. Băutura din agave Weber Blue cultivate în Jalisco, Mexic, este cunoscuta și savurată în întreaga lume de profesioniști și amatori.Producător: JuarezȚară de origine:&..
114,00 Lei
Dublu distilată și învechită în butoaie de stejar, această tequila are un profil aromatic complex ce dezvăluie note elegante de caramel, miere, note piperate și ușor sărate.Producător: OlmecaȚară de origine: MexicGust: Agave, caramel, ciocolată, condimenteAlcool: 38%..
65,00 Lei
Patron este unul din cele mai cunoscute nume în industria producătoare de tequila, fiind considerat un brand premium. Acest sortiment este produs din 100% agave albastre Weber și este dublu distilat.Producător: Patron TequilaȚară de origine: MexicGust: Agave, fructe tropicale, va..
358,00 Lei
Patron este unul din cele mai cunoscute nume în industria producătoare de tequila, fiind considerat un brand premium. Acest sortiment este produs din 100% agave albastre Weber și este dublu distilat.Producător: Patron TequilaȚară de origine: MexicGust: Agave, fructe tropicale, va..
266,00 Lei
Patron este unul din cele mai cunoscute nume în industria producătoare de tequila, fiind considerat un brand premium. Acest sortiment este produs din 100% agave albastre Weber și este dublu distilat.Producător: Patron TequilaȚară de origine: MexicGust: Agave, citrice, vanilieAlco..
290,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)