Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Lichior

Rețeta păstrată neschimbată din 1525 scoate la iveală un amaretto dulce, cu note citrice și o aromă foarte intensă. Unul dintre cele mai apreciate lichioruri din Italia, acesta este produs din 17 tipuri de plante și fructe.Producător: DisaronnoȚară de origine: ItaliaGust: Migdale, por..
98,00 Lei
AMARULA 0.7L 17%
Nu este in stoc
Amarula este un lichior produs din distilarea fructelor arborelui Marula, maturat timp de doi ani in butoaie de stejar frantuzesc.Producător: AmarulaȚara de origine: Africa de SudGust: Marula, caramel, piperAlcool: 17%..
80,00 Lei
Aperol este produs dintr-o infuzie de ierburi aromatice, rădăcini și citrice. Rețeta sa este secretă și a rămas neschimbată de-a lungul generațiilor, băutura păstrând și în prezent aroma particulară care a făcut-o celebră.Producător: CampariȚară de origine: ItaliaGust: Fructe, note le..
72,00 Lei
Aperol este produs dintr-o infuzie de ierburi aromatice, rădăcini și citrice. Rețeta sa este secretă și a rămas neschimbată de-a lungul generațiilor, băutura păstrând și în prezent aroma particulară care a făcut-o celebră.Producător: CampariȚară de origine: ItaliaGust: Fructe, note le..
96,00 Lei
Unul din cele mai cunoscute lichioruri din lume, acest sortiment irlandez este expresia unui amestec foarte bine echilibrat de whisky, lapte, cacao și vanilie.Producător: BaileysȚara de origine: IrlandaGust: Ciocolată, whiskeyAlcool: 17%..
114,00 Lei
Cinzano Bianco este un vermut italian dulce, plin de corp, cu note de ierburi aromatice, cuișoare, scorțișoară și citrice. Un aperitiv excelent, cu gust proaspăt.Producător: CinzanoȚară de origine: ItaliaGust: Ierburi aromatice, condimente, citriceAlcool: 15%..
68,00 Lei
Cointreau este un lichior deosebit, dintr-un blend dulce și amar de bitter și coajă de portocale. Produs de Edouard-Jean Cointreau în 1849 dintr-o rețetă secretă, transmisă din generație în generație, din portocale amărui alese din întreaga lume, în special Spania, Brazilia, Macedonia și Haiti. Cons..
112,00 Lei
Poate fi servit sec, în cocktail-uri sau ca aperitiv.Producător: De KuyperȚară de origine: OlandaGust: Fructe de pădure, coacăze negreAlcool: 15%..
89,00 Lei
De Kuyper Lichior Melon este o băutură proaspătă, revigorantă. Aroma sa intensă de pepene galben face această băutură perfectă pentru a fi inclusă în compoziția cocktail-urilor din zilele călduroase de vară.Producător: De KuyperȚară de origine: OlandaGust: Fructe, pepene galbenAlcool:..
88,00 Lei
Măiestria cu care este produs acest sortiment face ca gustul său să surprindă perfect aromele de zmeură proaspătă și zemoasă. Ideal pentru multe tipuri de cocktail-uri, în special pe bază de rom și gin.Producător: De KuyperȚară de origine: OlandaGust: ZmeurăAlcool: 16%..
86,00 Lei
Gustul dulce-amărui și prin contrast, notele seci, se datorează faptului că lichiorul este distilat din portocale și curacao.Producător: De KuyperȚară de origine: OlandaGust: Fructe, lime, portocalăAlcool: 40%..
86,00 Lei
Povestea acestui sortiment franţuzesc de inspiraţie monastică începe în anul 1510, atunci când călugărul Dom Bernardo Vincelli creează un elixir nemaiîntâlnit. Trei sute de ani mai târziu, Alexandre Le Grand descoperă reţeta pierdută şi o recreează. Baza sortimentului este realizată din brandy şi al..
132,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 28 (3 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?