Meniu
Your Cart

Cognac

Boulard VSOP este produs din blend-uri cu vârste minime de 4 ani maturate în butoaie de stejar. Sunt folosite 120 de soiuri de mere pentru a obține acest sortiment.Producător: BoulardȚara de origine: FranțaGust: Mere, vanilieAlcool: 40%..
146,00 Lei
Boulard VSOP Freezstyl este produs din blend-uri cu vârste minime de 4 ani maturate în butoaie de stejar. Sunt folosite 120 de soiuri de mere pentru a obține acest sortiment. Conceput pentru a fi servit rece.Producător: BoulardȚara de origine: FranțaGust: Mere, vanilieAlcool: 40%..
250,00 Lei
Mix de băuturi spirtoase făcute din mere, învechite între 6 și 15 ani în butoaie de stejar.Producător: BoulardȚara de origine: FranțaGust: Mere, vanilieAlcool: 40%..
219,00 Lei
Maturat în butoaie de stejar pentru cel puțin 2 ani, Camus VS este un cognac proaspăt, floral, fiind rezultatul unei selecții de soiuri parfumate de struguri.Producător: CamusȚara de origine: FranțaGust: Condimente, fructe, floriAlcool: 40%..
137,00 Lei
Spectru larg de arome se dezvoltă pe palat, unde note de fructe proaspete și confiate (caise, citrice) se împletesc cu mierea, ciocolata, migdala și aluna de pădure. Sugestii fine de stejar și vanilie își fac prezența în post-gustul (finish) aromatic de durată.Producător: CamusȚara de origine:&..
991,00 Lei
Pere Magloire a produs Calvados Pays D'Auge de exceptie din 1821. Secretele de cunoastere si fabricare sunt transmise din generatie in generatie.Maison Pere Magloire a stapanit atat distileria simpla, cat si cea dubla. Pentru distileria dubla, cidrul distilat este fermentat mai mult decat cidrul uti..
291,00 Lei
Prince Hubert de Polignac Extra este un cupaj de eaux-de-vie cu vechime considerabilă din beciurile Polignac. Este un coniac Grande Champagne, ceea ce înseamnă că toate vinurile folosite provin din soiuri de struguri atent selecţionate, din regiunea Cognac. Respectând tradiţia, coniacul Prince Polig..
487,00 Lei
Maturat timp de 3-7 ani, acest cognac corpolent are un caracter puternic și se evidențiază prin aroma intensă de stejar.Producător: CourvoisierȚara de origine: FranțaGust: Fructat, lemnosAlcool: 40%..
149,00 Lei
Maturat timp de minim 5 ani, acest cognac corpolent are un caracter puternic și se evidențiază prin aromele dulcegi de fructe și caramel.Producător: CourvoisierȚara de origine: FranțaGust: Piersica, arahide, caramelAlcool: 40%..
214,00 Lei
Acest sortiment are în compoziția sa cognacuri învechite între 11 și 25 de ani, din regiunile Grand Champagne și Borderies. Producător: CourvoisierȚara de origine: FranțaGust: Alune, lemn dulce, scorțișoarăAlcool: 40%..
677,00 Lei
Eleganţa sortimentului Davidoff XO este extrem de apreciată de cei care preferă sortimente mature, care se potrivesc perfect alături de un trabuc. În compoziţia sa se regăsesc cele mai bune eaux-de-vie învechite pe o perioadă lungă de timp şi selecţionate din prestigioasa regiunea Cognac, astfel că ..
964,00 Lei
Textura delicată și bogată diminuează tăria alcoolica a acestui cognac, fiind resimțite note subtile și moi. Profil modern, elegant; finisaj cu note din lemn.Producător: Deau CognacȚara de origine: FranțaGust: Ghimbir, note din plante, miere de salcâmAlcool: 40%..
850,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 47 (4 pagini)