Meniu
Your Cart

Momentan acceptăm doar plățile ramburs sau prin ordin bancar. 10% discount pentru comenzile peste 1000 RON

Cognac

Boulard VSOP Freezstyl este produs din blend-uri cu vârste minime de 4 ani maturate în butoaie de stejar. Sunt folosite 120 de soiuri de mere pentru a obține acest sortiment. Conceput pentru a fi servit rece.Producător: BoulardȚara de origine: FranțaGust: Mere, vanilieAlcool: 40%..
250,00 Lei
Un cognac expresiv obținut doar din soiul Ugni Blanc, maturat timp de 30 ani în alambicuri de charante. A se servi la temperatura camerei.Producător: LheraudȚara de origine: FranțaGust: Vanilie, caiseAlcool: 43%..
1.314,00 Lei
COGNAC PERE MAGLOIRE CALVADOS 12YO 0.7L + CUTIE
Nu este in stoc
Pere Magloire a produs Calvados Pays D'Auge de exceptie din 1821. Secretele de cunoastere si fabricare sunt transmise din generatie in generatie.Maison Pere Magloire a stapanit atat distileria simpla, cat si cea dubla. Pentru distileria dubla, cidrul distilat este fermentat mai mult decat cidrul uti..
291,00 Lei
Maturat timp de 3-7 ani, acest cognac corpolent are un caracter puternic și se evidențiază prin aroma intensă de stejar.Producător: CourvoisierȚara de origine: FranțaGust: Fructat, lemnosAlcool: 40%..
231,00 Lei
Maturat timp de minim 5 ani, acest cognac corpolent are un caracter puternic și se evidențiază prin aromele dulcegi de fructe și caramel.Producător: CourvoisierȚara de origine: FranțaGust: Piersica, arahide, caramelAlcool: 40%..
273,00 Lei
Acest sortiment are în compoziția sa cognacuri învechite între 11 și 25 de ani, din regiunile Grand Champagne și Borderies. Producător: CourvoisierȚara de origine: FranțaGust: Alune, lemn dulce, scorțișoarăAlcool: 40%..
793,00 Lei
Eleganţa sortimentului Davidoff XO este extrem de apreciată de cei care preferă sortimente mature, care se potrivesc perfect alături de un trabuc. În compoziţia sa se regăsesc cele mai bune eaux-de-vie învechite pe o perioadă lungă de timp şi selecţionate din prestigioasa regiunea Cognac, astfel că ..
1.125,00 Lei
Textura delicată și bogată diminuează tăria alcoolica a acestui cognac, fiind resimțite note subtile și moi. Profil modern, elegant; finisaj cu note din lemn.Producător: Deau CognacȚara de origine: FranțaGust: Ghimbir, note din plante, miere de salcâmAlcool: 40%..
850,00 Lei
Producător: Deau CognacȚara de origine: FranțaGust: Arome picante, note dulci de fructeAlcool: 40%..
1.285,00 Lei
Acest cognac este învechit timp de 10 ani în butoaie de stejar francez.Producător: Deau CognacȚara de origine: FranțaGust: Vanilie, fructe confiate, ciocolată neagrăAlcool: 40%..
410,00 Lei
Personalitatea puternică și unică a acestui cognac este rezultatul selecției celor mai scumpe și distinse eaux-de-vie, ce au fost maturate în butoaie de stejar francez. Este foarte ușor de recunoscut, având un miros și un gust distinct, în care predomină notele de scorțișoară.Producător: Hennes..
6.995,00 Lei
Hennessy Richard este un mix unic, de o raritate remarcabilă, format din peste 100 de sortimente de vin de înaltă calitate. O parte dintre aceste sortimente sunt vechi de peste 200 de ani. Sticla reflectă valoarea și rafinamentul cognacului, fiind realizată din cristal pur, suflat manual.Producător:..
34.900,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 53 (5 pagini)
Lizar

Ai 18 ani?