Meniu
Your Cart

Accesorii bauturi alcoolice

Practic indestructibila, usoara, eleganta si discreta, plosca de buzunar Nautilus poate fi considerata un accesoriu fashion indispensabil. Cu o capacitate de 160 ml., confectionata din inox, cu finisaje glossy pentru impresie si efect maxim, aceasta este prevazuta in zona centrala cu un hublou trans..
118,00 Lei
Acest pahar, datorita formei sale, ne ajuta sa traim o experienta completa atunci cand savuram un whisky. Forma bulbucata la baza ne permite sa agitam bautura pentru a-si elibera aromele iar gatul strans are doua roluri: primul este sa nu lase lichidul sa se verse pe jos si al doilea sa concentreze ..
24,00 Lei
Paharul Bordeaux Grand Cru este perfect pentru vinurile roșii, corpolente și complexe, cu un conținut ridicat de tanin. Dimensiunea generoasă a acestui pahar le permite aromelor să se dezvolte pe deplin. Subliniază fructul, reducând calitățile amare ale taninului și permite vinurilor să atingă echil..
478,00 Lei
Fabricat si finisat manual, concentreaza un buchetul unic de drojdie de sampanie, subliniind textura cremoasa. Bazându-se pe formele originale, acest pahar clasic și elegant prezintă o tulpină neagră înaltă pe o bază neagră de cristal...
334,00 Lei
Paharul Bordeaux Grand Cru este perfect pentru vinuri roșii complexe, bogate în tanin. Această formă a fost unul dintre paharele originale „prietenoase pentru vin” concepute de generația a 9-a Cluas J. RIEDEL. Dimensiunea generoasă a acestui pahar permite buchetului să se dezvolte pe deplin ș..
304,00 Lei
Paharul se distinge printr-o calitate impecabilă. Balonul mai mare permite buchetului să se dezvolte pe deplin, în timp ce buza superioară ușor marită maximizează aromele de fructe, direcționând un flux precis spre palatul din față.Aceasta forma este una dintre formele de pahar originale "prietenoas..
431,00 Lei
Fabricat si finisat manual paharul pentru cognac nu este decorat si se distinge printr-o calitate impecabila. Forma si marimea subliniaza aromele delicioase de caramel si fructe ale cognacului si contracareaza gustul de alcool...
304,00 Lei
Fabricat si finisat manual, paharul pentru cognac nu este decorat si se distinge printr-o calitate impecabila. Forma si marimea subliniaza aromele delicioase de caramel si fructe ale cognacului si contracareaza gustul de alcool...
304,00 Lei
Afişare 1 - 12 din 15 (2 pagini)